annn1
Fanka BB :)
Dziękuję że pytasz@annn1 jak tam po wizycie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję że pytasz@annn1 jak tam po wizycie?
Trzymam mocno kciukiMy też podjęliśmy wczoraj decyzję że trzeba przebadać te 2 które są zamrożone i wierzyć że jest tam zdrowy zarodekjeśli są chore to wszystko od nowa nas czeka ale ważne że już wiemy co było przyczyną straty tego maluszka
To superDziękuję że pytaszWłaśnie wróciłam do domu i wjeżdżają kolejne 2 leki. Czyli od jutra robię po 3 zastrzyki rano
W środę kontrola, liczenie jajeczek i zobaczymy co dalej
na razie było widać tylko 4 pęcherzyki ale podobno coś jeszcze ma się pojawić w trakcie i nie mam co się tym sugerować. Oby tak było
Mega się cieszę, że udaje się te wszystkie wizyty ogarnąć po godzinach pracy. We wcześniejszej klinice monitoringi musiałam mieć do południa i to był dramat. Dużo stresu przez to odpada i tłumaczenia się że spóźnień
![]()
Wrócił ale dzisiaj w klinice dzikie tłumyTo super️
Lekarz wrócił czy u kogoś innego byłaś?
Super! Trzymam kciukiDziękuję że pytaszWłaśnie wróciłam do domu i wjeżdżają kolejne 2 leki. Czyli od jutra robię po 3 zastrzyki rano
W środę kontrola, liczenie jajeczek i zobaczymy co dalej
na razie było widać tylko 4 pęcherzyki ale podobno coś jeszcze ma się pojawić w trakcie i nie mam co się tym sugerować. Oby tak było
Mega się cieszę, że udaje się te wszystkie wizyty ogarnąć po godzinach pracy. We wcześniejszej klinice monitoringi musiałam mieć do południa i to był dramat. Dużo stresu przez to odpada i tłumaczenia się że spóźnień
![]()
Zmiana jest taka, że mam gonapeptyl brać cały czas, a pozostałe leki które doszły to Menopur i Puregon. Menopur miałam już w poprzedniej stymulacji, coś pomarudził że dużą dawkę miałam ale widzę, że też taką samą mi przepisałSuper! Trzymam kciukiA z ciekawości zastrzyki masz takie same jak przy pierwszej stymulacji czy zupełnie coś innego?
zdecydowaliście czy badacie zarodki?
Trzymam bardzo mocno kciuki aby teraz życie napisało piękny scenariuszTrzymam mocno kciukirok temu w marcu to przeżyłam... powinnam być mama z października 2024 dziewczynki, wymarzonej siostry dla mojej córki a niestety życie potoczyło się jak potoczyło. Mam nadzieję że teraz będzie ok
![]()
Chyba spróbuję jutro bo mnie już rozniesieU mnie dobrze.
Objawy przeszły miałam od 1dpt przez 2 dni.
Teraz żadnych. A ty?
Nie nie
Czekam cierpliwie do soboty
Boję się zrobić, boję się tego rozczarowania.
Tak bardzo chce żeby się udało️
A ty jutro? Czy już robiłaś?![]()
A Ovi już się u Ciebie wypłukało? Jutro będziesz 6dpt?Chyba spróbuję jutro bo mnie już rozniesie![]()