reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny jakie igły i strzykawki polecacie? Jakie rozmiary? Mam problem z gonapeptylem, mam teraz dzielić dawkę na pół i niezbyt higieniczne wydaje mi się wbijanie dwa razy tej samej igły.Plus pierwsże wkłucie jest ciężko zrobić, a co dopiero drugie gdzie jeszcze muszę na igłę wcisnąć gumową nakładke 🤦🏻‍♀️ wymyśliłam że będę przestrzykiwac do innej strzykawki i nakładać igłę. Tylko zielona jestem w tym temacie.

Dziewczyny za godzinę mam wizytę " serduszkową" jestem przerażona tak bardzo się stresuje ,że aż boje się siadać za kierownicą .Dla towarzystwa jedzie ze mną siostra i wiecie co chyba zabieram ją żeby mieć wsparcie jak usłyszę coś złego ....Chyba ciąża po poronieniech po prostu już tak wygląda .
Trzymam kciuki za piękne bicie serca maluszka♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️

No wydaje mi się, że jak na zastrzyk jest za mocna 😍 może być ciemniejsza kreska przez niego, więc nie stresuj się jak Ci zjaśnieje, ale moim zdaniem jest to ciąża ❤️
Jeszcze do mnie nie dociera 🥹 moje Maleństwo wymarzone… trzymaj się tam…
Wyniki bety będą popołudniu!

Trzymam kciuki za piękne bicie serca maluszka♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️
Kamień z serca ,całe 8mm człowieka i bijące ♥️. Wielkość zarodka zgadza się z wiekiem ciąży na tą chwilę wszystko dobrze .Siedzę i ryczę ze szczęścia .

Załączniki

• IMG_20250207_101136.jpg
    IMG_20250207_101136.jpg
    595,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry