sunshine97
Fanka BB :)
Jak ogarniasz gdy morfo wypada w niedziele? Tez bede na accofiluLatam na morfologię 2 razy w tygodniu bo mam accofil i może mnie przy okazji pokusić jakaś wczesna beta. "Za jednym ukłuciem"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak ogarniasz gdy morfo wypada w niedziele? Tez bede na accofiluLatam na morfologię 2 razy w tygodniu bo mam accofil i może mnie przy okazji pokusić jakaś wczesna beta. "Za jednym ukłuciem"
Tak, moj lekarz powiedział, że maja mniejszy potencjal implantacyjny ale mial przypadki zdrowych ciaz3 zarodki rozwinęły się w 6 dobie dopiero. Czy słyszałyście, albo może lekarz wspominał że takie zarodki mają mniejszą szanse na powodzenie?
Niestety u mnie wysokie tsh i prolaktyna utrzymywaly sie w cyklu stymulacji i w nastepnym cyklu. Teraz juz jest git wiec przygotowujemy sie na transfer.A po odstawieniu leków ile trzeba odczekać żeby powtórzyć badanie tsh.
Tak jak kiedyś tu pisałam wyszło mi ponad 4 tsh I pisaliście mi tutaj że możliwe jest to spowodowane lekami które brałam przy transferze.
I chciałam sobie to badanie powtórzyć żeby wiedzieć czy napewno to przez leki
To w takim razie może powtórzę pod koniec cyklu żeby mieć świeży obraz na wizytę w klinice.Niestety u mnie wysokie tsh i prolaktyna utrzymywaly sie w cyklu stymulacji i w nastepnym cyklu. Teraz juz jest git wiec przygotowujemy sie na transfer.
To prawie, że razem. My liczymy na 6 maja wtedy nasz doktor wraca z urlopu i przeprowadza transferyktos z Was jeszcze sie szykuje na maj?
No i świetnieNiewykluczone, że ja![]()
Mam zalecone 2 razy w tygodniu więc po prostu omijam i sobotę i niedzielę. Poprzednio przy nieudanym transferze i teraz od piątku to nie jest jakiś długi okres brania więc nie miałam z nim póki co żadnej sytuacji podbramkowej żebym musiała robić go w określonym dniu.Jak ogarniasz gdy morfo wypada w niedziele? Tez bede na accofilu
No i świetniejakie plany?
Uhuhu, brzmi to już tak prawdziwie- dzieje sięOd najbliższego piątku estrofem, później Od 1 dc mam zastrzyki. Między 6 a 7 dc mam się zgłosić na usg (mam szybko owulację) I wtedy będę wiedziała coś więcej![]()
Uhuhu, brzmi to już tak prawdziwie- dzieje sięTeraz tylko czekać na rezultaty!