reklama
anyżowa
Fanka BB :)
GratulacjeHej. Miałam jutro zrobić test, ale naczytałam się jak dziewczynom 5/6 dpt wychodzą testy i nie wytrzymałam. Mam dziś 6 dpt 6 dniowy zarodek.![]()

Bardzo się cieszę, piękne krechy. Trzymam kciuki za Bejbika niech pięknie rośnie

Kasienkaol
narazie, nie dziękujeGratulacje
Bardzo się cieszę, piękne krechy. Trzymam kciuki za Bejbika niech pięknie rośnie![]()

amusedxxx
Moderator
@Kasienkaol piękne kreseczki, oby tak dalej 

jakie plany na ten tydzień, jakieś wizyty, punkcje, transfery, bety, za kogo trzymamy kciuki?

jakie plany na ten tydzień, jakieś wizyty, punkcje, transfery, bety, za kogo trzymamy kciuki?

amusedxxx
Moderator
A jak tam Twoje samopoczucie?Gratulacje
Bardzo się cieszę, piękne krechy. Trzymam kciuki za Bejbika niech pięknie rośnie![]()

Kasienkaol
a właśnie jak u Ciebie? Który masz tc?Gratulacje
właśnie siedzę przed labem@Kasienkaol piękne kreseczki, oby tak dalej
jakie plany na ten tydzień, jakieś wizyty, punkcje, transfery, bety, za kogo trzymamy kciuki?![]()
annn1
O, ja też dzisiaj byłam na becie w klinice, po tragicznej nocy. Myślałam że się wykończe i że to będzie koniec już wszystkiego.a właśnie jak u Ciebie? Który masz tc?
właśnie siedzę przed labem![]()
Ostatnia edycja:
Pierwsze 🥰
Proszę za mnie@Kasienkaol piękne kreseczki, oby tak dalej
jakie plany na ten tydzień, jakieś wizyty, punkcje, transfery, bety, za kogo trzymamy kciuki?![]()

We czwartek transfer

amusedxxx
Moderator
Co się stało?O, ja też dzisiaj byłam na becie w klinice, po tragicznej nocy. Myślałam że się wykończe i że to będzie koniec już wszystkiego.

reklama
Hermeneg
@Kasienkaol piękne kreseczki, oby tak dalej
U mnie w środę wizyta na której się dowiem czy transfer w tym miesiącu czy w przyszłym

A rano mam wizytę w przychodni i pobieranie krwi na glukozę i tsh. Jeśli mogłabym prosić o zbiorcze kciuki będę Wam bardzo wdzięczna