Kasienkaol
Fanka BB :)
transfer w dniu mamy, test w dniu dzieckaNo i taki początek miesiąca rozumiem
Piękna kreseczka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
transfer w dniu mamy, test w dniu dzieckaNo i taki początek miesiąca rozumiem
Piękna kreseczka![]()
JupiiHej. Miałam jutro zrobić test, ale naczytałam się jak dziewczynom 5/6 dpt wychodzą testy i nie wytrzymałam. Mam dziś 6 dpt 6 dniowy zarodek.![]()
Gratulacje!Hej. Miałam jutro zrobić test, ale naczytałam się jak dziewczynom 5/6 dpt wychodzą testy i nie wytrzymałam. Mam dziś 6 dpt 6 dniowy zarodek.![]()
Aaa pięknieHej. Miałam jutro zrobić test, ale naczytałam się jak dziewczynom 5/6 dpt wychodzą testy i nie wytrzymałam. Mam dziś 6 dpt 6 dniowy zarodek.![]()
Jak dobrze widzieć takie piękne informacje z rana <3transfer w dniu mamy, test w dniu dziecka![]()
Przy transferze miałam ostatnio ok 30 ng, a jak badam bete to ok 12ng, już drugi raz.Ale to miałaś wcześniej problem z niskim progiem? Bo nie wydaje mi się żeby rodzaj progesteronu na coś więcej wpływał.
Ja przy wczesniejszym ETM miałam Cyglogest 3x400 dopochwowo,Ultrogestan 3x 200 mg doustnie,plus dopochwowo Luteina 3x 200. Teraz przed transferm mam Ultrogestsen 3x 300 mg (zdziwiłam sie,ze taki jest!)-lepiej sie wchłanianie tak jak dla mnie,niż Cyglogest,ale zobaczę po wynikach przed ETM,i Ultrogestan 3x200 doustnie. Coś innego niż zwyklePrzy transferze miałam ostatnio ok 30 ng, a jak badam bete to ok 12ng, już drugi raz.
Nie liczę, że to odwróci sytuację i rodz proga będzie game changer'em, ale chce zmienić cokolwiek, a zwiększanie o parę mg progesteronu na pewno nie pogorszy syt. Tylko tyle![]()
ja też coś przeczuwałam ale nie dopuszczałam tego do siebie. Tak mi się wydaje że czułam bo teraz już nie wiem czy to bardziej były ogromne nadzieje…. Czy rzeczywiście, ale było inaczej jest inaczej jak przez ostatnie 2,5 roku starańJupiinie wiem dlaczego ale tak czułam że ci się udało
![]()
idealnie na dzień dziecka
Opryszczki najlepsze wyrocznie!ja też coś przeczuwałam ale nie dopuszczałam tego do siebie. Tak mi się wydaje że czułam bo teraz już nie wiem czy to bardziej były ogromne nadzieje…. Czy rzeczywiście, ale było inaczej jest inaczej jak przez ostatnie 2,5 roku starań