reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ale to miałaś wcześniej problem z niskim progiem? Bo nie wydaje mi się żeby rodzaj progesteronu na coś więcej wpływał.
Przy transferze miałam ostatnio ok 30 ng, a jak badam bete to ok 12ng, już drugi raz.
Nie liczę, że to odwróci sytuację i rodz proga będzie game changer'em, ale chce zmienić cokolwiek, a zwiększanie o parę mg progesteronu na pewno nie pogorszy syt. Tylko tyle;)

Przy transferze miałam ostatnio ok 30 ng, a jak badam bete to ok 12ng, już drugi raz.
Nie liczę, że to odwróci sytuację i rodz proga będzie game changer'em, ale chce zmienić cokolwiek, a zwiększanie o parę mg progesteronu na pewno nie pogorszy syt. Tylko tyle;)
Ja przy wczesniejszym ETM miałam Cyglogest 3x400 dopochwowo,Ultrogestan 3x 200 mg doustnie,plus dopochwowo Luteina 3x 200. Teraz przed transferm mam Ultrogestsen 3x 300 mg (zdziwiłam sie,ze taki jest!)-lepiej sie wchłanianie tak jak dla mnie,niż Cyglogest,ale zobaczę po wynikach przed ETM,i Ultrogestan 3x200 doustnie. Coś innego niż zwykle

reklama
Jupii 🩷 nie wiem dlaczego ale tak czułam że ci się udało :D 🤣 idealnie na dzień dziecka
ja też coś przeczuwałam ale nie dopuszczałam tego do siebie. Tak mi się wydaje że czułam bo teraz już nie wiem czy to bardziej były ogromne nadzieje…. Czy rzeczywiście, ale było inaczej jest inaczej jak przez ostatnie 2,5 roku starań

Do góry