D
Dukasia
Gość
Ja bym się zdecydowała tylko w momencie gdybym wiedziała że jesteśmy zagrozeni przekazaniem wad genetycznych.Dziewczyny, powiedzcie coś o PGT, bo podpisujemy te papiery i nie wiem, czy któraś z Was robiła te badania?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym się zdecydowała tylko w momencie gdybym wiedziała że jesteśmy zagrozeni przekazaniem wad genetycznych.Dziewczyny, powiedzcie coś o PGT, bo podpisujemy te papiery i nie wiem, czy któraś z Was robiła te badania?
Musisz zadzwonić do swojej kliniki i im przekazać. Możesz nawet telefonicznie z lekarzem porozmawiać, jak ma dalej wyglądać stosowanie leków które masz. Ja nie miałam żadnych przedłużonych po świeżym transferze. Na wizycie w klinice byłam w 8+1 i na tym zakończyliśmy naszą przygodę. Lekarz tylko zaprosił na kolejny transfer, jak będziemy chcieli kolejne i życzył oczywiście powodzeniaDziewczyny które sa również po udanym transferze - kiedy była lub planujecie wizyte w klinice ? Czy leki się zmieniły?![]()
Nie, nie mamy wskazań. A Wy Dostaliście już wyniki kariotypów z Katowic? Jeśli tam by wyszło coś nie tak to wtedy byłoby wskazane żeby przebadać zarodki.Dziewczyny, powiedzcie coś o PGT, bo podpisujemy te papiery i nie wiem, czy któraś z Was robiła te badania?
trzymam kciuki!Jestem po transferzeblastka 3BB
niech rośnie
![]()
gratuluję5dpt - 5
7 dpt - 33.20
O której transfer?gratuluję![]()
Nie, niestety nie mamy jeszcze wyników.Nie, nie mamy wskazań. A Wy Dostaliście już wyniki kariotypów z Katowic? Jeśli tam by wyszło coś nie tak to wtedy byłoby wskazane żeby przebadać zarodki.