LadyCaro
Moderator
trzymam kciukasy! Dawaj znać od razuJutro mam wizytę także zobaczymy . Oby było wszystko okej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciukasy! Dawaj znać od razuJutro mam wizytę także zobaczymy . Oby było wszystko okej![]()
Trzymam kciuki!Jutro mam wizytę także zobaczymy . Oby było wszystko okej![]()
Ja po wizycie.trzymam kciukasy! Dawaj znać od razubędę czekać
![]()
no, już mamy ciążę w macicy, to już jest sukces! Czekamy dalejJa po wizycie.
Mamy uwidoczniony pęcherzyk ciązowy o wielkości 8 cm. Następna wizyta za 10 dni także oby było wszystko w porządku![]()
a kiedy robisz bete / test?Ja wczoraj się dowiedziałam, że zamrozili mi jeden zarodek blastocysta 4.2.3. Więc tym razem mam swierzy transfer i ewentualnie jedną mrożonkę. To czekanie jest najgorsze, ale jestem dziwnie spokojna i jakaś raczej pełna energii. Nawet koleżanki z pracy twierdzą, że wyglądam jakoś inaczej. Może to dobry znak?
12 lutego rano jadę. Wyniki będę miała po dwóch godzinach a o 18:30 mam umówioną telekonsultacje z lekarzem prowadzącym moją procedurę in vitroa kiedy robisz bete / test?
a ile to będzie dpt?12 lutego rano jadę. Wyniki będę miała po dwóch godzinach a o 18:30 mam umówioną telekonsultacje z lekarzem prowadzącym moją procedurę in vitro