Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mnie pytali o czy chce po punkcji tydzien i tydzien po transferzeMoże lepiej zwolnienie od psychiatry? Mi oferowano tylko na dzień transferu
Nie ma czegoś takiego jak za duzo. Różnie moze byc. Moj lekarz kiedys miał pacjentkę gdzie lacznie miala 100 zarodków i z tego ciazy nie bylo;(Dopiero we wtorek, lekarz mówił że od. Ich embrolodzy dzwonią dopiero z ostateczna informacja. Także czekam, ale chyba przez to że aż 12 zapładniają to bardziej mam obawę że będzie ich za dużo![]()
Tylko, że tutaj będzie sam transfer, a użytkowniczka pytała się o zwolnienie przed transferem. U mnie też nie było problemu po punkcji i transferze, ale to się nałożyło na siebie, ze względu na świeży transfer.A mnie pytali o czy chce po punkcji tydzien i tydzien po transferze
Ja na logikę to wiem, takie mnie po prostu mysli naszły przy emocjach, bo wiem że się może nie udać nawet przy 10 zarodkach. Ale ja nie wiem czy będę w stanie próbować więcej niż 3 razy.. ale te decyzje pewnie będą inaczej wyglądać jak przyjdzie taka konieczność.Nie ma czegoś takiego jak za duzo. Różnie moze byc. Moj lekarz kiedys miał pacjentkę gdzie lacznie miala 100 zarodków i z tego ciazy nie bylo;(
A na jaką jednostek chorobowa miałby wystawić takie zwolnienie ginekolog?...Cześć, czy któraś z Was podczas przygotowan do transferu ( zarodek z procedury z 3 lat wstecz) zdarzyla sie sytuacja w pracy, ktora jest tak dla Was stresujaca, ze mialyscie obawy czy to psychicznie zniesiecie? Czy lekarz moze wystawic zwolnienie na czas przed transferem? Zostalam zmuszona do rozpoczecia pracy w innym dziale, w ktorym sa wieczne nadgodziny, brak poszanowania do pracownika i jeszcze presja kreaowana przez dyrektora... Czuje, ze nie dam rady wytrzymac tam dluzej.
Teraz już każdy z nich żyje oddzielnie więc nie będzie chyba tak że przez to że jest ich tyle to nie mają "miejsca" na rozwój. Na spokojnieDopiero we wtorek, lekarz mówił że od. Ich embrolodzy dzwonią dopiero z ostateczna informacja. Także czekam, ale chyba przez to że aż 12 zapładniają to bardziej mam obawę że będzie ich za dużo![]()
Na pewno będziecie do tego inaczej podchodzić. My chcemy mieć tylko jedna ciążę udana z tego, mamy 3 zarodki ale też gdzieś sobie założyliśmy już na początku ile razy podchodzimy do transferu.Ja na logikę to wiem, takie mnie po prostu mysli naszły przy emocjach, bo wiem że się może nie udać nawet przy 10 zarodkach. Ale ja nie wiem czy będę w stanie próbować więcej niż 3 razy.. ale te decyzje pewnie będą inaczej wyglądać jak przyjdzie taka konieczność.
Mamy bardzo podobne podejście do waszego, także doskonale rozumiemNa pewno będziecie do tego inaczej podchodzić. My chcemy mieć tylko jedna ciążę udana z tego, mamy 3 zarodki ale też gdzieś sobie założyliśmy już na początku ile razy podchodzimy do transferu.