• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

To mi lekarz nic nie mówił jaki dalszy plan po badaniu, nawet nie wiedziałam że się wprowadza leki na wyciszenie... Na razie mam mu dać znać jak się zacznie cykl ten teraz po punkcji i zobaczymy co będzie dalej.
A masz endometriozę i/lub adenomiozę?
Bo wyciszanie jest zalecane w takich przypadkach właśnie, żeby zwiększyć szanse na implantację. Ja np. jestem bez przerwy na lekach na endo od 2021, od tamtej pory nie miesiączkuję, więc u mnie czekanie na cykl po punkcji nie miałoby wielkiego sensu 😉 Wszystko na sztucznym.

reklama
A masz endometriozę i/lub adenomiozę?
Bo wyciszanie jest zalecane w takich przypadkach właśnie, żeby zwiększyć szanse na implantację. Ja np. jestem bez przerwy na lekach na endo od 2021, od tamtej pory nie miesiączkuję, więc u mnie czekanie na cykl po punkcji nie miałoby wielkiego sensu 😉 Wszystko na sztucznym.
A nie, nie mam. Mało jeszcze wiem o tym wszystkim, więc podchodze z dużym zaufaniem do mojego lekarza. U nas bardziej czynnik męski plus u mnie bardzo długie cykle i jeden jajowód wylaczony z użytku po ciąży pozamacicznej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry