• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

u nas powoli do przodu, punkcja przewidziana na poniedziałek, jeszcze w środę się okaże bo mam znowu wizytę... na tą chwilę jest około 15 pęcherzyków, aleeee przyszły mi wyniki z Łodzi Allo i na 99% nie będę musiała mieć szczepień, więc tylko organizm odsapne od stymulacji i podchodzimy do transferu znowu. 😍😍
To super wieści❤️❤️❤️ A to sa podejrzenia czemu ten transfer sie nie udał? I będziesz miała jakies dodatkowe inne przygotowanie ( jak nie będziesz miała szczepien) do transferu potem?

reklama
Świetne wiesci!

Trzymam mocno kciuki!!! Koniecznie dawaj znać jak się będziesz czuła.

Ja jutro mam wizytę kontrolną po punkcji, ale czuję się generalnie bardzo dobrze. może mi coś więcej powie o zarodkach bo na razie zupełnie nic nie wiem jak tam a jutro już będzie 5 dzień.
To pewnie na pewno użycie z tobą wszystko omówią ☺️

Hej Staraczki!

Dawno mnie nie było i nawet nie mam czasu nadrobić zaległości 🫣 Mieliśmy ślub i wesele, kolejny tydzień zleciał bardzo szybko, teraz na majówkę byliśmy nad morzem, tak że działo się. Ale teraz wracamy już do normalności, jutro wizyta w klinice i start stymulacji.

Jak zawsze trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty, punkcje, transfery 💪🏻 🍍

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry