Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spróbuję zapronponować sztuczny lub spytać o możliwość monitoringów wieczorami. Klinika jest do 20 więc może tak by się udało.Pogadaj z lekarzem. Nie powinno być problemów jeśli przez obowiązki zaproponujesz sztuczny. Minus jest jego, że trzeba przyjmować leki. Ja właśnie wracam z monitoringu (miał być jeden w 14dc) noi dupa bo endo nie urosło (srednio 7). W pon kolejnami „zaproponowano” sztuczny w związku z owulacja (zdarzyły nam sie w klinice miesiące, ze jajniki swoje i po owulce
)
ja miałam w poprzednim cyklu 3 wizyty (łącznie z transferem) a w tym będę miała wizytę i transfer czyli dwietylko ja nie mogę sobie pozwolić na wizyty w paździrnku ze wzgledu na pracę. Jak jest transfer odroczony to ile wizyt jest w cyklu?
Zwykle da się dogadać z lekarzem.a na jakiej podstawie się decyduje na jakim cyklu jest transfer?
ja na sztucznymZależy jaki protokół transferowy. Czy cykl naturalny, czy sztuczny, czy lekko stymulowany. Przy sztucznym tych wizyt chyba jest najmniej? A przy naturalnym to tak żeby wyłapać owulke, więc trochę taki monitoring ostatni robi się![]()
Zgadza się.Zależy jaki protokół transferowy. Czy cykl naturalny, czy sztuczny, czy lekko stymulowany. Przy sztucznym tych wizyt chyba jest najmniej? A przy naturalnym to tak żeby wyłapać owulke, więc trochę taki monitoring ostatni robi się![]()
Progesteron badany na ponad tydzień przed transferem i to wszystko :-)A z tym progiem, to wiecie… w wielu krajach nawet nie sprawdza się poziomu proga przed transferem
dokładnieDobra, już się uspokoiłam. W domu muszę się jeszcze rozpłakać, ale jakoś ochłonęłam.
Może uda się te wizyty, które będą potrzebne zrobić jakoś wieczorem, w końcu klinika pracuje do 20.
Miesiąc czy dwa to nie wieczność.