patrząc na transfer to 17 majaGratulacje
Kiedy termin porodu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
patrząc na transfer to 17 majaGratulacje
Kiedy termin porodu?
Ja miałam na cztery dni przed transferem pierwszą tabletkęEncorton od transferu czy szybciej???
To samo odpisali co miZostawie Wam Odpowiedź MZ na moją wiadomość .
WSZYSTKIE BADANIA konieczne do wykonania transferu w tym cytologia , hormony , różyczka , wymazy itd są refundowane ! Dla WSZYSTKICH !
Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do swojej kliniki .
Pieniążki za pobrane ostatnio wymazy i badania będą zwrócone na następnej wizycie.
Takie historie dodają otuchyKochana to moja trzecia procedura , z pierwszej mieliśmy jeden zarodek transfer nie udany , druga procedura zarodków mieliśmy 4 szt i wszystkie 4 były blastki 2 BB transfer drugi nie udanyTransfer trzeci wzięliśmy dwa zarodki i brałam acard i atosiban był podany przy transferze i tu był strzał w dziesiątkę mamy córeczkę Michalinke lat 5
podeszliśmy do ostatnie transferu nie udany i był już brak zarodków
Weszło w życie in Vitro refundowane i postanowiliśmy dać rodzeństwo małej i trzecia procedura brałam gonapeptyl i mensinorm długi protokół i uzyskaliśmy 3 zarodki blastocysty jedną 5 AA rozwija się pod serduszkiem
Jedna 5 BB zamrożona i 3 BB również
o to cała nasza historia i oczywiście przy transferze był podany Atosiban i acard biorę cały czas i czekam grzecznie do 2 października na wizytę
![]()
GratulacjeMamy serduszko![]()
Ale super!mam wynik, teraz tylko telefon od lekarza i jedziemy dalej)
Walczą!Czy ja mówiłam, że nie chcę żeby ktoś do mnie dzwonił z kliniki przed 5 doba?
Pewnie tak.
Więc sama tam zadzowniłam.
Na ten moment: 1 zarodek klasy A, jeden klasy B, jeden klasy C i temu ostatniemu nie wróżą rozwoju.
Walczcie bąbelki![]()