Devin
Moderator
Szybko poszło,oglądałam relacje live z bociana jakoś na początku to mówili że jest tyle kasy że nie ma opcji że zabraknieAno, na to wygląda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szybko poszło,oglądałam relacje live z bociana jakoś na początku to mówili że jest tyle kasy że nie ma opcji że zabraknieAno, na to wygląda.
U mnie nie było żadnego plamienia, ani nawet bólu, tylko mdłości mnie dopadłyA to może być problem z siusianiem po?ale cewnika do pęcherza na czas zabiegu się nie wprowadza?
Też właśnie widziałam i chciałam wrzucićAno, na to wygląda.
Wartość bety w 9dpt Pachnie bliźniakami9dpt- beta 188, 31coś się dzieje
![]()
zostań maluszku
![]()
Nie strasz bo mi wyszło 210Wartość bety w 9dpt Pachnie bliźniakami![]()
nie ważne , ważne żeby się udało i zdrowe byłoWartość bety w 9dpt Pachnie bliźniakami![]()
dziwi mnie to, że tak szybko środków nie mają , a reszta klinik ? Jakoś sobie radzi do tej poryAno, na to wygląda.
pewnie już na start mieli mnóstwo pacjentów, ale i tak szokdziwi mnie to, że tak szybko środków nie mają , a reszta klinik ? Jakoś sobie radzi do tej pory
no dokładnie szok a dopiero miesiąc minąłpewnie już na start mieli mnóstwo pacjentów, ale i tak szok![]()
Oczywiście,że tak! Trzymam za Was kciukinie ważne , ważne żeby się udało i zdrowe było![]()