Agunia1401
Moderator
Już jest super, możesz już lżej oddychaćNo to już przewaga dziecka jest, bo krwiak zmalał do trochę ponad 4 cm (był ponad 6 cm), a dzidzia ma 7,5Kolejna wizyta za 2,5 tygodnia, ale liczę, że wszystko już będzie dobrze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już jest super, możesz już lżej oddychaćNo to już przewaga dziecka jest, bo krwiak zmalał do trochę ponad 4 cm (był ponad 6 cm), a dzidzia ma 7,5Kolejna wizyta za 2,5 tygodnia, ale liczę, że wszystko już będzie dobrze.
trzymam kciukiA my po USG genetycznym, wszystko ok. Wreszcie usłyszeliśmy bicie serca, potwierdziło się, że to dziewczynkaKrwiak pomalutku się zmniejsza, ale nadal jest spory. Chyba najgorsze zagrożenie minęło.
Oooo to tego nie wiedziałam .Mój lekarz mówił tylko o 5 dniach i że na weekendzie nie robią transferów. Nie wspomniał, że lekkie przesunięcie wchodzi w grę. Dzięki bardzo za przydatne info i Tobie @Gosia0132 też, bo o tym pisałaś .Ale jak masz na sztucznym to 1-2 nie robi różnicy, po prostu Ci ustalą po weekendzie
Oby nic poważnego się nie działo@anyżowa dobrze że jutro rano mam wizytę bo mnie brzuch teraz boli a tak to jeszcze nie miałam... coś czuję że mam coś nie tak. Może hormony atakują i jestem przewrażliwiona, mam normalnie cykle jak w zegarku i mniej więcej od 20 roku życia nie miałam bolesnych okresów a teraz tak dziwnie.
Na pewno będzie dobrzeNo to krew oddana, zobaczymy![]()
Tak, lekarze np moj w klinice mowi ze woli na sztucznym bo (jeszcze jak nie było redundacji) to mniejszy koszt dla pacjentów bo jest mniej wizyt ( ja miałam jedna, miałam przyjść 12-16dc) wtedy się ustala datę.Oooo to tego nie wiedziałam .Mój lekarz mówił tylko o 5 dniach i że na weekendzie nie robią transferów. Nie wspomniał, że lekkie przesunięcie wchodzi w grę. Dzięki bardzo za przydatne info i Tobie @Gosia0132 też, bo o tym pisałaś .
Ja zrobiłam o 2.30, bo już chciało mi się sikaćNa pewno będzie dobrzeJa dzisiaj test robiłam i kreska ciemnieje
Zaraz idziemy obie na lipcowe
![]()
Na pewno przez to że mocz był tylko z 3h, nie stresuj sięJa zrobiłam o 2.30, bo już chciało mi się sikaća że poszłam spać o 23 to materiał do badan był mało bogaty w stężenie hcg, oczywiście się zestresowałam, że kreska jest taka sama jak wczoraj, ale chyba to serio z powodu tej małej przerwy
no zobaczę jak ta beta