raisonnablement
Fanka BB :)
Boże ja się wczoraj cieszyłam jak kupiłam kwiatowy żel do WC xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kiedy będziesz wiedzieć?ogólnie powiem Ci, że spoko. Po tym telefonie do kliniki jakoś poczułam odciążenie głowy. Nie myślę już tyle o zarodkach, nie dłuży mi się aż tak. No i niedługo poznamy wynik. Mam ogromną nadzieję, że 2 się zamrożą, albo chociaż ta jedna... no nic. Czekam co życie przyniesie![]()
grzejecie tylko po transferze czy aż do wyniku???U mnie już zakupiona, dziś w primarku kupiłam grube skarpety na grzanie stóp po transferze![]()
Pewnie jutro, najpóźniej w poniedziałek.kiedy będziesz wiedzieć?
Idziemy na betę do kliniki i mąż mi się pyta czy jemu też coś będą badać czy tylko mi. Myślicie że są jakieś testy ciążowe dla mężczyzn?![]()
JednąAle 1 ampulke czy 2?
No ja bym właśnie tak zrobiła, co trzy dni czyli w ndzCześć Dziewczyny. Pozwolę sobie zapytać tutaj, bo pokonało mnie zalecenie lekarskie, które wydawało się jasne, a teraz nie jestem tego pewna.Co Wy rozumiecie pod terminem "co 3 dni"? Jeśli Accofil przyjmowałam w czwartek i mam go przyjmować co 3 dni, to kolejna dawka wypada w niedzielę?
Ja grzałam po transferze 2-3 dnigrzejecie tylko po transferze czy aż do wyniku???
Ja wczoraj kupiłam arbuza, imbir i mam buraka.
Ile dni wcześniej koktajl??
Tak, jeśli brałaś w czwartek to kolejna dawka w niedzielęCześć Dziewczyny. Pozwolę sobie zapytać tutaj, bo pokonało mnie zalecenie lekarskie, które wydawało się jasne, a teraz nie jestem tego pewna.Co Wy rozumiecie pod terminem "co 3 dni"? Jeśli Accofil przyjmowałam w czwartek i mam go przyjmować co 3 dni, to kolejna dawka wypada w niedzielę?