Aileen31
Fanka BB :)
zrobiłybyście zdjęcie tych zaleceń ? Bo u mnie nic takiego nie dają, nie wiem czym się myć w takim razieu mnie tak samo zero perfum żeli itp

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrobiłybyście zdjęcie tych zaleceń ? Bo u mnie nic takiego nie dają, nie wiem czym się myć w takim razieu mnie tak samo zero perfum żeli itp
Ja był pewnie nie wzięła ale ja z tych nieodpowiedzialnychDziewczyny, dziś rano miałam to plamienie takie kawa z mlekiem, teraz już zmieniło się w różowe. Myślicie, że jest sens brac tego dupka jeszcze jutro ostatni dzień? Chyba już nie ma sensu, co?
wiesz, no tak na chłopski rozum, jak już okres widać, że będzie to po co ładować proga?Ja był pewnie nie wzięła ale ja z tych nieodpowiedzialnych![]()
Ja bym olała progesteron, ja go w ogóle po punkcji nie dostałam, dawać ten okres niech się dziejewiesz, no tak na chłopski rozum, jak już okres widać, że będzie to po co ładować proga?
eh, wolałabym, żeby się spóźnił, niż był za wcześnie, ale gramy z tym co mamyJa bym olała progesteron, ja go w ogóle po punkcji nie dostałam, dawać ten okres niech się dziejeja jakoś podejrzewam miesiaczke za tydzień, więc będę tydzień później transferować po Tobie
![]()
Ja też nic nie dostałam, nawet nie siedziałam na fotelu tych 15-20 minut. W ogóle to wzięłam gorącą kąpiel wieczorem, a potem przeczytałam w necie, że się nie powinno, także tylko pod tym względem miałam lekkiego stresa. W inne rzeczy jakoś nie wierzęzrobiłybyście zdjęcie tych zaleceń ? Bo u mnie nic takiego nie dają, nie wiem czym się myć w takim razieJak nie może być pachnące to moja Ziaja Mięta Herbaciana odpada
![]()
Przy transferze jak i punkcji nie powinno się używać perfum, balsamów, kosmetyków pachnących ze względu na związki lotne. U mnie przy punkcji był nawet zakaz malowania się, używania podkładów i ogólnie kolorówki. Komórki jajowe jak i zarodek w momencie przenoszenia i transferu jest b. wrażliwy. Ogólnie cały zespół medyczny powinien przestrzegać tych zasad. U mnie pielęgniarki uczulały na to, plus takie informacje któraś z klinik publikowała.zrobiłybyście zdjęcie tych zaleceń ? Bo u mnie nic takiego nie dają, nie wiem czym się myć w takim razieJak nie może być pachnące to moja Ziaja Mięta Herbaciana odpada
![]()
Ja odstawiłam jak tylko plamienie przeszło w róż i żyje, więc Tobie też nic nie będzieDziewczyny, dziś rano miałam to plamienie takie kawa z mlekiem, teraz już zmieniło się w różowe. Myślicie, że jest sens brac tego dupka jeszcze jutro ostatni dzień? Chyba już nie ma sensu, co?
Ja miałam tak samoJa odstawiłam jak tylko plamienie przeszło w róż i żyje, więc Tobie też nic nie będzie![]()