Lea2022
Moderator
Mdłości, wymioty, zawroty głowy, znowu plamienie... Same wspaniałości.a jak u ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mdłości, wymioty, zawroty głowy, znowu plamienie... Same wspaniałości.a jak u ciebie?
Jutro się okażeZa Ciebie to już w ogóle zaciskamy wszystkie części ciała...
Jutro sądny dzień dla wielu tu.Jutro się okaże![]()
A teraz jesteś 27 dpt?Jutro się okaże![]()
Ja zawsze po duphastonie mam tak bolesne piersi, że aż śpiewam. Teraz piersi mnie tak silnie bolały do 4dpt, potem ból zelżał, ale nadal jest.Możliwe. I cycki mi dokuczają jak nigdy, ciężkie i tkliwe, mąż ma zakaz dotykania do odwołania![]()
Jak to brzmi okropnieJutro sądny dzień dla wielu tu.
Jak się czujesz w oczekiwaniu?
Więc trzymamy kciuki tym bardziej!Jak to brzmi okropniePocieszam się tym, że test dzisiaj rano ciemniutki jak nigdy, więc
![]()
![]()
Też sobie tak tłumaczyłam każde wbicie igłyMasakra, co my kobiety musimy przechodzić i znosićale czego się nie zrobi dla wyższego celu
![]()
Możesz twarzy i obręczy barkowejz przy samej szyi, pleców tak żebyś leżała brzuchu nikt Ci nie zrobi. Ja w poprzedniej poronionej dostałam bin i poszłam, dzień po teście. Odrazu mi powiedziała że tylko twarz, ale też byli przyjemnieMnie wczoraj ramiona zaczęły strasznie bolex, dziś w nocy budziłam się kilka razy z bólu promieniującego i teraz cały czas. Od ciężaru piersi. I zastanawiam się, czy może na jakiś masaż samej góry placów by nie pójść? Wiecie czy w pierwszym trymestrze można?