Magnolia89
Aktywna w BB
Dziewczyny proszę pomóżcie, bo zaraz oszaleje. Mam wyniki punkcji - udało się zamrozić 3 zarodki: 4AA, 3BB i 3BB. Czy to są dobre zarodki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też nie miałam dużego odstępu od ostatniej cytologii. Może też być badanie na chlamydię. Bo jak 5 to chyba już za późno na hormony, bo wiem, że niektóre były tylko w 2-3 dc.A jak miałam robiona cytologię 8 miesięcy temu?
Ja też nie miałam dużego odstępu od ostatniej cytologii. Może też być badanie na chlamydię. Bo jak 5 to chyba już za późno na hormony, bo wiem, że niektóre były tylko w 2-3 dc.
Każda blastka jeśli została zamrożona to znaczy że embriolodzy stwierdzili że ma szanse na implantację.Dziewczyny proszę pomóżcie, bo zaraz oszaleje. Mam wyniki punkcji - udało się zamrozić 3 zarodki: 4AA, 3BB i 3BB. Czy to są dobre zarodki?
masz bardzo zbliżone wyniki do tych co ja miałam w te dniDziewczyny!
6dpt beta 42
8 dpt beta 156
O mój Boże cała się trzęsę![]()
Rozumiem, że już ciąża zaawansowana u Ciebie? To mi daje jeszcze większą nadziejęmasz bardzo zbliżone wyniki do tych co ja miałam w te dni![]()
super przyrostgratulacje
![]()
teraz możesz się umawiać na USG nie wiem jak klinika praktykuje w który dzień u was
dziś 10+6. Teraz odliczam dni do badań prenatalnych.Rozumiem, że już ciąża zaawansowana u Ciebie? To mi daje jeszcze większą nadziejęJuż napisałam smsa do Doktor
![]()
O super z tym endometriumJa po wizycie. Endo uroslo do 8.3mm pęcherzyk nie pękł ale podobno to nie przeszkadza. Transfer mam w środę także czekamyteraz mam kilka dni żeby wykurować się i nie przeziębić jeszcze bardziej..