Bolilol
Fanka BB :)
trzymamy kciuki, kotki trzymają pazurki! Odliczamy godziny, jeszcze 24h i 33min i będziesz PUPOPotwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymamy kciuki, kotki trzymają pazurki! Odliczamy godziny, jeszcze 24h i 33min i będziesz PUPOPotwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego![]()
to jest szalone!!!!trzymamy kciuki, kotki trzymają pazurki! Odliczamy godziny, jeszcze 24h i 33min i będziesz PUPO![]()
Tak, właśnie oddałam krew w klinice. Dam znać jak dostanę wyniki.@Sunflowerxxx dziś powtarzasz betę?![]()
czekamy i trzymamy kciukiTak, właśnie oddałam krew w klinice. Dam znać jak dostanę wyniki.
Nie. Jest stabilnie fatalnieA jak samopoczucie u Ciebie? Choć trochę lepiej?
Relanium się przepisuje nie tylko ze względu na uspokojenie, ale też na wyciszenie akcji skurczowej po transferze.A ja mam do Was pytanie. Chciałam zagadać dziś o to lekarza, ale oczywiście zapomniałam.
Czy macie doświadczenie z czymś uspokajającym po transferze? Jakieś ziółka czy coś? Czytałam historię, że dziewczyny dostawały relanium, żeby spokojnie czekać na testowanie.
Ja przy poprzednim transferze budziłam się w nocy i nie mogłam spać. I ogólnie wielki stres. Ale byłabym się pić nawet zioła, a co dopiero łykać relanium.
Czyli kolejny leniuszekMam wynik. 8,9 jest dzis. Ruszyło, ale bardzo powoli. Dzis 10 dpt![]()