raisonnablement
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OhByłam dzisiaj na pierwszym USG(6+2) zarodek ma 2.8 mm I serduszko bije 154 bpm i wg lekarki wszystko wygląda prawidłowo jak na ten czas
Teraz dotarło do mnie tak na prawdę..
Trzymam kciuki za Was dziewczyny z całych sił️
️ sporo transferów w styczniu, oby to był szczęśliwy miesiąc i każdej z Was się udało
![]()
Będziemy prowadzić na NHS u położnej normalnie, ale tak czy siak w każdej chwili mogę prywatnie jechać do Londynu na wizyty do tej Pani dr co dzisiaj, wiec znajac mnie bede dzialac na 2 frontyOhtak bardzo się cieszę! Będziecie prowadzić ciążę u tego doktorka czy przechodzicie na NHS?
TenKtóry to był dzieciorobny magnes?
Ogromne gratulacjeByłam dzisiaj na pierwszym USG(6+2) zarodek ma 2.8 mm I serduszko bije 154 bpm i wg lekarki wszystko wygląda prawidłowo jak na ten czas
️ sporo transferów w styczniu, oby to był szczęśliwy miesiąc i każdej z Was się udało
![]()
Dziękuję, ja trzymam kciuki za Ciebie we wtorek i za tąOgromne gratulacje![]()
cudownie ,że maluszek się rozwija i wszystko jest dobrze
Oby tak dalej
![]()
RozumiemBędziemy prowadzić na NHS u położnej normalnie, ale tak czy siak w każdej chwili mogę prywatnie jechać do Londynu na wizyty do tej Pani dr co dzisiaj, wiec znajac mnie bede dzialac na 2 fronty. Zobaczę w praniu jak to wszystko będzie wyglądać. Do poloznej jestem już zgłoszona i czekam na odzew
![]()
Już dostałam rozpiskę od mojego prowadzącego z Wro na meila, kiedy i z jakich leków zejść przy okazji jak z nim pisałam o wynikach bety i proga 10 dpt. Mam też wysłać do niego i do kliniki raport z pierwszego USG i poinformować czy było serduszko.Rozumiema plan schodzenia z leków ustali Ci jeszcze klinika z Wro na jakiejś telekonsultacji? Czy tutaj ta babeczka z Londynu się podejmie?
![]()
PięknieByłam dzisiaj na pierwszym USG(6+2) zarodek ma 2.8 mm I serduszko bije 154 bpm i wg lekarki wszystko wygląda prawidłowo jak na ten czas
![]()