Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze transfery 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam sztuczny cykl, wydaje mi się że lekarz ma takie kompetencje, jest założycielem Parensa że on wszystko robi żeby się udało ile może, rozmawiałam z jedną dziewczyna co też ja wykiwali z transferem ale inny lekarz, przeniosła się do mojego I jest ok, no ale ma 3 miesiące wyjęte z życia i musiała na lekach być...Mi nie badali nic przed transferem, więc w sumie nie wiem, bo to z mrozaka i na cyklu sztucznym.
Dziękuję że pytasz@spekoppar_ jak tam u Was?![]()
I progesteron 37
no u Ciebie. Ciężko widzę z wchłanianiem. Ja 36 miałam na cyklu sztucznym przy 2x besins 200 i 2x cyclogest 400. Jakbym miała brać taką ilość besins co ty to bym ciągle jak pijana chodziła bo takie zawroty miałamI progesteron 37![]()
Dlatego zapytałam jak ona się czuła po takich ilościach bo to przecieżno u Ciebie. Ciężko widzę z wchłanianiem. Ja 36 miałam na cyklu sztucznym przy 2x besins 200 i 2x cyclogest 400. Jakbym miała brać taką ilość besins co ty to bym ciągle jak pijana chodziła bo takie zawroty miałam![]()
Trzymam też za Ciebie kciuki by Twój transfer się odbyłDziewczyny trzymam kciuki za transfery a wy trzymajcie kciuki za estradiol, nie wiem czy może odwołać transfer jak nie urośnie jadę zaraz na badania a później do pracy. Ciężko jechać dzisiaj do pracy po 2 tygodniach wolnego...
ja nie mam opcji wolnego po transferze więc zarówno po pierwszym jak i teraz po drugim praca fizyczna w fabryceDziewczyny a powiedźcie? Bralyście L4 po transferze ? Ja chyba jutro pierwszy raz poproszę lekarza by mi wypisał. U mnie w pracy szczyt chorobowy... Nie chce czegoś złapać... Zamierzam odpoczywać po tym transferze...
Rozumiem. Ja dzisiaj poproszę o L4. Pierwszy raz. Nigdy dotąd nie brałam, lekarz zawsze proponuje a sądzę,że w pracy też nie będą mi robić kłopotu.ja nie mam opcji wolnego po transferze więc zarówno po pierwszym jak i teraz po drugim praca fizyczna w fabryceale nawet po takiej pracy się udaje