U
użytkowniczka 212
Gość
Dziś ile jest dojrzałych, jutro ile się zaplodniloJa wierzę za Ciebie. Kiedy jakieś info bedzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś ile jest dojrzałych, jutro ile się zaplodniloJa wierzę za Ciebie. Kiedy jakieś info bedzie?
Przecież były dziewczyny z małą ilością a się udało, jeszcze nie wiesz ile z nich będzie ok, może będą ze trzy albo cztery? Zawsze musi być dużo żeby pykło?Błagam, tak samo jak tamta 8 miała być szczęśliwa, jak tamten zarodek miał być szczęśliwy. Skończmy już z tym kitem
No ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiemPrzecież były dziewczyny z małą ilością a się udało, jeszcze nie wiesz ile z nich będzie ok, może będą ze trzy albo cztery? Zawsze musi być dużo żeby pykło?
Z całego serca życzę Ci abyś się pozytywnie zaskoczyła.No ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiem
Niby tak ale jeśli dobrze pamiętam to wtedy wyniki męża były trochę gorsze, więc ja będę trzymać dalej kciuki, a Ty możesz uznać że nic z tego dopóki nie dostaniesz wyników. Liczę, że się miło zaskoczyszNo ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiem
No ja na krótkima krótki protokół masz? Bo ja idę długim, więc póki co mam anty i wstrzykuje gonapeptyl, dopiero od kolejnego cyklu stymulacja![]()
ostatnio mieliście gorsze wyniki nasienia więc może teraz więcej się zapłodni i więcej przetrwa, hodowla hodowli nierówna.No ale mam za sobą identyczna historię przecież. Nie będę teraz żyć nadzieja, że będę mieć 3 zarodki z tego bo tak nie będzie i ja to wiem
Ej ale to mimo wszystko 7 a nie 1Pobrali 7. Znów beznadzieja.
No dokladnie takostatnio mieliście gorsze wyniki nasienia więc może teraz więcej się zapłodni i więcej przetrwa, hodowla hodowli nierówna.