anela92
Fanka BB :)
Wlasnie nic mnie nie pytali, sami zdecydowali, może po pierwszym nieudanym transferze.a o ten embryoglue jakoś trzeba poprosić żeby dali? Kiedy decydują, żeby go przepisać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie nic mnie nie pytali, sami zdecydowali, może po pierwszym nieudanym transferze.a o ten embryoglue jakoś trzeba poprosić żeby dali? Kiedy decydują, żeby go przepisać?
ja też będę mieć goWlasnie nic mnie nie pytali, sami zdecydowali, może po pierwszym nieudanym transferze.
To super, zawsze to dodatkowa szansa na powodzenie. Oby pomogłoja też będę mieć go![]()
Kiedy planujesz testowac? U mnie dzisiaj 4 dpt i siedzę jak na szpilkachA ja po transferze, kropek na pokładzieBałam się o prawidlowe rozmrożenie, ale embriolog powiedziala, że od razu zarodek dostał wyższą klasę, bo się ładnie rozpręża. Zastosowano też embrioglue, by pomóc w zagnieżdżeniu. Zawsze miałam problem z progesteronem w 2 fazie cyklu, a teraz przed transferem mam 45 ng. Chyba nigdy nie mialam nawet w połowie takiego jak dzisiaj. Także jak na razie chyba wszystko plus
![]()
No właśnie dziś przyszła mi paczka z testami...Kiedy planujesz testowac? U mnie dzisiaj 4 dpt i siedzę jak na szpilkach![]()
ale ten estradiol ładny jest, ja miałam takii przed pieirwszą punkcjąNic za wiele się nie dowiedziałam, że jest kilka większych i dużo mniejszych pęcherzyków i dalej mam Menopur i gonapeptyl i w poniedziałek wizyta podglądowa znowu, bo właśnie mam delikatną stymulacje… i oczywiście już panikuje że dupa z tego będzie
Estradiol 1860
Progesteron 0.5
uff to chociaż tyleale ten estradiol ładny jest, ja miałam takii przed pieirwszą punkcją![]()