reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Z racji, że jestem na accofilu i robie morfologie zbadałam sobie dzisiaj przy okazji progesteron i mam 29,80. W dniu transferu miałam tylko 21 więc dolozylam sobie jeden cyclogest wiecej 🫣

Myslicie ze taki poziom jest teraz ok czy nadal nisko jak na 4dpt?

Z racji, że jestem na accofilu i robie morfologie zbadałam sobie dzisiaj przy okazji progesteron i mam 29,80. W dniu transferu miałam tylko 21 więc dolozylam sobie jeden cyclogest wiecej 🫣

Myslicie ze taki poziom jest teraz ok czy nadal nisko jak na 4dpt?
Jestem po 2 zastrzykach accofil a morfologie sprawdzę w środę dopiero 😉

Cześć, dziewczyny czy jest tu na forum,ktoś, kto mial problem z poronieniami w granicy 6-7 tydzień,przy zdrowych zarodkach,dobrej jakości,obstawiona Accofilem,Prograf,końskie dawki progesteronu, Acard 150, Clexane ?

Cześć, dziewczyny czy jest tu na forum,ktoś, kto mial problem z poronieniami w granicy 6-7 tydzień,przy zdrowych zarodkach,dobrej jakości,obstawiona Accofilem,Prograf,końskie dawki progesteronu, Acard 150, Clexane ?
Jestem po dwóch poronieniach w okolicy 7-8 tygodnia (się zatrzymało). Nie miałam niestety badanych zarodków, nie brałam też accofilu, clexane.
Teraz aktualnie robię badania i czekam na wyniki, które mam nadzieję, coś mi powiedzą.
Będę też robić histeroskopię z biosją sierpień/wrzesień.

reklama
Jestem po dwóch poronieniach w okolicy 7-8 tygodnia (się zatrzymało). Nie miałam niestety badanych zarodków, nie brałam też accofilu, clexane.
Teraz aktualnie robię badania i czekam na wyniki, które mam nadzieję, coś mi powiedzą.
Będę też robić histeroskopię z biosją sierpień/wrzesień.
No właśnie my jesteśmy juz po większości badaniach.... I to co powychodziło wszystko mam obstawione lekami. Nasza lekarz rozkłada ręce. Nie wiem co moglibyśmy jeszcze zbadac,zeby coś tam wyszlo

Do góry