reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mieliście histero z biopsją? A immunologia też przebadana?
Nie wiedzą gdzie jest problem?
Tak wszystko sprawdzone. Zarodki rozwijają sie do 6-7 tygodnia, ostatnio nawet serduszka sie pokazały na ostatniej weryfikacji w klinice,ale niestety juz u lekarza prowadzącego nie było akcji serca. Sama zarodki sa zbadane,i sa zdrowe. Zostały nam dwa zarodki i nie wiemy co robić dalej.... nie wiemy co zbadac

Tak wszystko sprawdzone. Zarodki rozwijają sie do 6-7 tygodnia, ostatnio nawet serduszka sie pokazały na ostatniej weryfikacji w klinice,ale niestety juz u lekarza prowadzącego nie było akcji serca. Sama zarodki sa zbadane,i sa zdrowe. Zostały nam dwa zarodki i nie wiemy co robić dalej.... nie wiemy co zbadac
Może ktoś podpowie co można jeszcze zbadać, bo jest tego mnóstwo.
Ja bym się chyba na maksa obstawiła lekami i spróbowała znowu.
Może na cyklu sztucznym jak było naturalnie i odwrotnie..

Cześć, dziewczyny czy jest tu na forum,ktoś, kto mial problem z poronieniami w granicy 6-7 tydzień,przy zdrowych zarodkach,dobrej jakości,obstawiona Accofilem,Prograf,końskie dawki progesteronu, Acard 150, Clexane ?
Mi Doktor mówiła że nie zaleca akardu mimo iż immunolog tak. Nie stosuje do żadnego transferu.

A clenaxe czy neoparin wystarczają 😜

Ale mogę się myślicie więc proszę koleżanki mnie szybko poprawić 😉

Ostatnia edycja:
Były transfery na sztucznych i naturalnych. Dwa ostatnie z wlewami z Accofilu i Ovitrelu domaciczna. Juz nie wiem czy startować do innego lekarza,zeby sie skonsultować. Ale nie wiemy do kogo

Hej dziewczyny, od niedawna trochę was sledze 🙂u mnie 2 procedury i po każdej jeden zarodek, transfery nieudane- beta 0. Nigdy nie miałam nawet próby zagnieżdżenia. Teraz miałam 3 procedure też 1 zarodek klasy 3.2.1, dzisiaj 9dpt beta 9. Raczej nie szans na pozytywne zakończenie?

Hej dziewczyny, od niedawna trochę was sledze 🙂u mnie 2 procedury i po każdej jeden zarodek, transfery nieudane- beta 0. Nigdy nie miałam nawet próby zagnieżdżenia. Teraz miałam 3 procedure też 1 zarodek klasy 3.2.1, dzisiaj 9dpt beta 9. Raczej nie szans na pozytywne zakończenie?
Zrób przyrost za dwa dni, będziesz wiedzieć na pewno. Chociaż jak dla mnie, to za mała jak na ten dzień :(

Cześć wszystkim, długo mnie tu nie było, nasz maluszek pojawił się wcześniej na świecie 29 czerwca ( w 36+2), ale z solidną wagą - 3270 g i 53 cm co pozwoliło na przeprowadzenie operacji metodą laparoskopową :) jesteśmy po operacji i od dwóch dni ma wdrażanie pożywienie, pojawiła się też kupka więc układ pokarmowy zaczyna pracować. Trzymam za was wszystkie kciuki, niech los będzie łaskawy dla Was i da Wam dużo siły ❤️❤️❤️

reklama
Cześć wszystkim, długo mnie tu nie było, nasz maluszek pojawił się wcześniej na świecie 29 czerwca ( w 36+2), ale z solidną wagą - 3270 g i 53 cm co pozwoliło na przeprowadzenie operacji metodą laparoskopową :) jesteśmy po operacji i od dwóch dni ma wdrażanie pożywienie, pojawiła się też kupka więc układ pokarmowy zaczyna pracować. Trzymam za was wszystkie kciuki, niech los będzie łaskawy dla Was i da Wam dużo siły ❤️❤️❤️
Świetnie, że wszystko się udało. Dużo zdrowia dla Was. Gratulacje. 🥰

Do góry