JestemMama!
Fanka BB :)
w jakiej klinice jestes??A właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć co mamy zamrożone: 1x 4AB, 2x4BB
Wczoraj raport wpadł na portal pacjenta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w jakiej klinice jestes??A właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć co mamy zamrożone: 1x 4AB, 2x4BB
Wczoraj raport wpadł na portal pacjenta
wyczuwam ciążę
TFP Vitrolive Szczecinw jakiej klinice jestes??
Super wieści, bardzo ładne zarodki!Są dwa zarodki - klasa 4bb i 5ab. Także materiał do badania pobrany i będzie wysyłany w przyszłym tygodniu do badania. I będziemy czekać na wyniki.
Ja mam jedno i drugie. Na wizycie przed transferem pytałam lekarza, czy nie trzeba wyciszyć, to powiedział, że leki ktore biorę w tym celu działają. Nie wiem które miałyby w ten sposób działać, ale postanowiłam zaufać lekarzowi, bo nic innego mi nie zostało. U mnie od 2024 wprowadzali różne leki dedykowane Adeno (była Provera i inne), ale od początku nie czułam się najlepiej i zmieniali na słabsze. Ostatecznie w czerwcu 2025 zaczęłam brać Slinde, która podobno jest najłagodniejsza. W efekcie od czerwca nie miesiączkowałam. W listopadzie postanowiłam odstawić Slinde, bo puchłam w oczach i w żadne swoje ciuchy się nie mieściłam, a lekarz powiedział że albo ciąża alby wkładka. @ powróciła dopiero w styczniu. W lutym zgłosiliśmy się do kliniki.A masz endometriozę i/lub adenomiozę?
Bo wyciszanie jest zalecane w takich przypadkach właśnie, żeby zwiększyć szanse na implantację. Ja np. jestem bez przerwy na lekach na endo od 2021, od tamtej pory nie miesiączkuję, więc u mnie czekanie na cykl po punkcji nie miałoby wielkiego sensuWszystko na sztucznym.
Ja po wczorajszym transferze mam brać leki jak dotychczas, czyli: Oestrogel, Estrofem, Besins, Utrogestan, Acard, Encorton, Prolutex. Tabsy, globulki, żel i zastrzyk.Dziewczyny czy po transferze jesteście obstawione jakoś lekami? Jeśli tak to w jakiej formie, tabletki zastrzyki?
Cudnie! Nadrabiam zaległości, bo wczoraj odcięło mnie o 22, co się nigdy nie zdarza i szukałam jakichś wiadomości od Ciebie.Są dwa zarodki - klasa 4bb i 5ab. Także materiał do badania pobrany i będzie wysyłany w przyszłym tygodniu do badania. I będziemy czekać na wyniki.
Ale w jakim sensie Ovitrelle? Sorki za pytanie, bo nie ogarniam wszystkiego…Teraz oszaleje do przyrostu, bo czy to możliwe żeby to było Ovitrelle?!
Zobacz załącznik 1741113
Podawałam sobie 13 dni temuAle w jakim sensie Ovitrelle? Sorki za pytanie, bo nie ogarniam wszystkiego…![]()
juz go nie ma na bank w organizmie, czekamy na cudne przyrostyPodawałam sobie 13 dni temu