JestemMama!
Fanka BB :)
będzie dzidziaDruga beta 18,30, przyrost 157%Ryczę!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
będzie dzidziaDruga beta 18,30, przyrost 157%Ryczę!
niee ja będę mieć w 15,Ja też miałam 13 DC punkcję, podobno dobrze zareagowałam.
Ale to obowiązkowe żeby tam była po refundowanej procedurze?...
W ogóle nie liczyłam tegou mnie punkcja przełożona na środę bo pęcherzyków jest bardzo dużo i muszą wszystkie dorosnąćmają ograniczony wzrost przez ich ilość
powiedzcie mi ile miałyście dni stymulacji? Bo u mnie wypada 13 i zastanawiam się czy to nie za dużo a nie pamiętam jak wcześniej było
![]()
Tak, bo "ukończeniem" procedury jest potwierdzenie ciążyAle to obowiązkowe żeby tam była po refundowanej procedurze?...
Nie za duzo. Ja mialam teraz 13 chyba lub 14 nie pamietam dokładnie . Raz mialam 10 to wszystko niedojrzałe bylo. Ale ilość dni chyba nie jest ważnau mnie punkcja przełożona na środę bo pęcherzyków jest bardzo dużo i muszą wszystkie dorosnąćmają ograniczony wzrost przez ich ilość
powiedzcie mi ile miałyście dni stymulacji? Bo u mnie wypada 13 i zastanawiam się czy to nie za dużo a nie pamiętam jak wcześniej było
![]()
To jest takie cudne!!!!Druga beta 18,30, przyrost 157%Ryczę!
Ja miałam w 12dc punkcjęu mnie punkcja przełożona na środę bo pęcherzyków jest bardzo dużo i muszą wszystkie dorosnąćmają ograniczony wzrost przez ich ilość
![]()
Ok, gdzieś mi minęło w papierach że mam się skontaktować z kliniką czy doszło do ciąży a nigdzie nie rzuciło mi się w oczy ze jeszcze na wizyty mam tak jeździć aż się serduszko pojawi.Tak, bo "ukończeniem" procedury jest potwierdzenie ciąży