• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@mariposa_ mega się cieszę 💖 Niezmiennie trzymam za Ciebie kciuki!

Ja właśnie wracam z monitoringu. Nie porzygałam się w pociągu 😂
Pęcherzyki sobie rosną. Na prawym jajniku zdecydowanie więcej niż na lewym (tym ukrytym), i dobrze. Jako że mam mdłości to dr nie zwiększył mi dawki leków, ale dodał maść estrogenową.
Kolejny monitoring 12.05

u mnie punkcja przełożona na środę bo pęcherzyków jest bardzo dużo i muszą wszystkie dorosnąć 🫣 mają ograniczony wzrost przez ich ilość 🫣🫣🤣 powiedzcie mi ile miałyście dni stymulacji? Bo u mnie wypada 13 i zastanawiam się czy to nie za dużo a nie pamiętam jak wcześniej było 🫣🫣🫣🤦‍♀️
Nie za duzo. Ja mialam teraz 13 chyba lub 14 nie pamietam dokładnie . Raz mialam 10 to wszystko niedojrzałe bylo. Ale ilość dni chyba nie jest ważna

Druga beta 18,30, przyrost 157% 🥹🥹🥹 Ryczę!
To jest takie cudne!!!!😍❤️

u mnie punkcja przełożona na środę bo pęcherzyków jest bardzo dużo i muszą wszystkie dorosnąć 🫣 mają ograniczony wzrost przez ich ilość 🫣🫣🤣 powiedzcie mi ile miałyście dni stymulacji? Bo u mnie wypada 13 i zastanawiam się czy to nie za dużo a nie pamiętam jak wcześniej było 🫣🫣🫣🤦‍♀️
Ja miałam w 12dc punkcję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry