• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A dr Kunicki..? Opinie ma nawet lepsze niż Pał...tylko podobno nie robi transferów. A może sie zorientuje jakby to miało wyglądać gdybyśmy chcieli u nich zbadać blastki z N..
Ponoć też jest dobry, interfejs trochę gorszy, ale po Z to w sumie chyba nie ma co się czepiać:) u nich się ma opiekunów, nie tak jak w novum było, przynajmniej kiedyś, więc wszelkie szczegóły techniczne to i tak przez opiekuna.

Ja akurat Zamor.. lubie:) I kontakt z klinika też spoko, zawsze od razu mam odpowiedź, lekarz oddzwania, na nic nie narzekam, tylko brak badania zarodków to jest dla mnie brakujący element, więc może chociaż badanie cialek z komórek które dadzą blastki, w głównej mierze to kom odpowiada za aneuploidie zarodka przynajmniej tego bym się dowiedziala.
Później histeroskopia.
U Ciebie na ile blastek było ile zdrowych w jakim wieku?

Ja akurat Zamor.. lubie:) I kontakt z klinika też spoko, zawsze od razu mam odpowiedź, lekarz oddzwania, na nic nie narzekam, tylko brak badania zarodków to jest dla mnie brakujący element, więc może chociaż badanie cialek z komórek które dadzą blastki, w głównej mierze to kom odpowiada za aneuploidie zarodka przynajmniej tego bym się dowiedziala.
Później histeroskopia.
U Ciebie na ile blastek było ile zdrowych w jakim wieku?
37lat punkcja, pobrane 31 albo 34 komórki, zapłodnione 20, 10 dotrwało do 3 doby, 5 do blastki, 3 zdrowe, 2 wadliwe.

wlasnie nie wiem , nawet lekarz byl zdziwiony 🫣
Ja też miałam niski estradiol (3 dni przed punkcja 827, 2 dni przed punkcja 1226), a pobrano 10 komórek, z czego 6 było dojrzałych. Tez się o to martwiłam.
Znalazłam post na Facebooku i dużo dziewczyn pisało, że na przykład 2 dni przed punkcja miało estradiol 560, a udało się uzyskać z 19 komórek 11 dojrzałych. Także różne są historię i jak widać nie ma co patrzeć na ten poziom, najważniejszy obraz USG i raport z tego ile uzyskano dojrzałych 🥚

Ja też miałam niski estradiol (3 dni przed punkcja 827, 2 dni przed punkcja 1226), a pobrano 10 komórek, z czego 6 było dojrzałych. Tez się o to martwiłam.
Znalazłam post na Facebooku i dużo dziewczyn pisało, że na przykład 2 dni przed punkcja miało estradiol 560, a udało się uzyskać z 19 komórek 11 dojrzałych. Także różne są historię i jak widać nie ma co patrzeć na ten poziom, najważniejszy obraz USG i raport z tego ile uzyskano dojrzałych 🥚
Pewnie tak. Ja nawet nie wiem jaki miałam estradiol. Czasem chyba im mniej się wie tym mniej się człowiek stresuje.
Uważam że to 17 to mocny wynik i na pewno będą z tego jakiś dobre zarodki :)

reklama
Pewnie tak. Ja nawet nie wiem jaki miałam estradiol. Czasem chyba im mniej się wie tym mniej się człowiek stresuje.
Uważam że to 17 to mocny wynik i na pewno będą z tego jakiś dobre zarodki :)
Tylko nie wiem czy już @JestemMama! podała liczbę dojrzałych czy pobranych.
Ciężko żyć w niewiedzy kiedy lekarz wprost mi powiedział, że ten poziom jest za niski jak na to co widzi na USG.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry