Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
DziękujePoczekalabym na wyniki betyi miej dobre nastawienie, i się nie stresuj wszystko będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziękujePoczekalabym na wyniki betyi miej dobre nastawienie, i się nie stresuj wszystko będzie dobrze
SuperHmmm chyba są dwie kreseczki, właśnie wróciłam z bety teraz czekanie ...![]()
A u Ciebie który to dzień po iui ?Hmmm chyba są dwie kreseczki, właśnie wróciłam z bety teraz czekanie ...![]()
Pięknie super cieszę się!!!!Hmmm chyba są dwie kreseczki, właśnie wróciłam z bety teraz czekanie ...![]()
Chyba napewno są 2 kreseczkiHmmm chyba są dwie kreseczki, właśnie wróciłam z bety teraz czekanie ...![]()
Iui 24.09 miałam jakoś 3 dni po TobieA u Ciebie który to dzień po iui ?
miałam identyczną krechę 2 dni przed miesiączkąHmmm chyba są dwie kreseczki, właśnie wróciłam z bety teraz czekanie ...![]()
To wynik z wczoraj wieczorem czyli z poniedziałek 04.10 a miesiączkę mam planowo dostać w piątek 8.10miałam identyczną krechę 2 dni przed miesiączkąSuper! Trzymam kciuki
![]()