Czyli udało się przy pierwszym podejściuTeraz przestaje panikować i grzecznie czekam na usg - 20 lipca, będzie 6+2. Mam nadzieje ze usłyszę serduszko
A po iui długo siedzialas na fotelu gin? Bo zastanawiam się co poszło nie tak u mnie miesiąc temu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli udało się przy pierwszym podejściuTeraz przestaje panikować i grzecznie czekam na usg - 20 lipca, będzie 6+2. Mam nadzieje ze usłyszę serduszko
GtaulacjeTeraz przestaje panikować i grzecznie czekam na usg - 20 lipca, będzie 6+2. Mam nadzieje ze usłyszę serduszko
Długo byłam na fotelu, bo Pielęgniarka o mnie zapomniała. Doktor mówiła ze 15-20 minut, ale koło 35 leżałam.Czyli udało się przy pierwszym podejściu
A po iui długo siedzialas na fotelu gin? Bo zastanawiam się co poszło nie tak u mnie miesiąc temu
Długo leżałaś, ja miałam się nie ruszać 10minDługo byłam na fotelu, bo Pielęgniarka o mnie zapomniała. Doktor mówiła ze 15-20 minut, ale koło 35 leżałam.
Ja leżałam ok 15-20 minDługo leżałaś, ja miałam się nie ruszać 10min
Kurcze a mnie gdzieś po 5min wypuściłaJa leżałam ok 15-20 min![]()
Emcia21 wszystko będzie dobrze, trzymam za Ciebie kciukiCzekam na iui
Jestem zestresowana , czy mąż będzie miał dobre wyniki i czy odbędzie się
I tak Mysle ze może miesiąc temu za krótko na fotelu leżałam
Wrócę do domu to tez jeszcze poleze
Miałyście dziewczyny progesteron dopochwowo? Bo ja zle na tabletki reaguje , mdli mnie i wymiotuje
Zastanawiam się czy dopochwowo będzie lepiej i oby tez skutecznie