Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja jeszcze w to nie wierzę i nie wiem czy się cieszyć czy co robićGratuluje !!!! Ale się cieszę !!!!Ja właśnie jadę na betę... Też bym chciała zobaczyć taki wynik
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze w to nie wierzę i nie wiem czy się cieszyć czy co robićGratuluje !!!! Ale się cieszę !!!!Ja właśnie jadę na betę... Też bym chciała zobaczyć taki wynik
![]()
Jakie świetne wieści, gratulacje, trzymam kciuki za dobry przyrostNiech któraś mi napisze co się wydarzyło bo nie wierzę! 12 dpoWstawiam zdj
W środę rano pędzę jeszcze raz na betę i po południu do mojego Najlepszego lekarzaJakie świetne wieści, gratulacje, trzymam kciuki za dobry przyrost![]()
Trzymam kciukiGratuluje !!!! Ale się cieszę !!!!Ja właśnie jadę na betę... Też bym chciała zobaczyć taki wynik
![]()
To była która Twoja inseminacja? Druga prawda?W środę rano pędzę jeszcze raz na betę i po południu do mojego Najlepszego lekarza![]()
Tak druga na pękniętym, pierwsza na niepeknietym nieudanaTo była która Twoja inseminacja? Druga prawda?
A miałaś jakieś objawy, które wskazywałyby na to, że ta inseminacja zakończy się sukcesem? Ja testuje w piątek i póki co nie mam żadnych objawów i już powoli nastawiam się psychicznie na niepowodzenie.Tak druga na pękniętym, pierwsza na niepeknietym nieudana
A co się stało rok temu, poroniłas?Moje podejście pewnie nie jest wzorowe ale nie potrafię się cieszyć w 100% bo boję się, że powtórzy się sytuacja sprzed roku ...
Tak poronilam rok temu, ciąża zatrzymana w 5 czy 6 tyg...A co się stało rok temu, poroniłas?