Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Coś tam czasami zaboli coś zaciągnie, właśnie obudziłam się z drzemki ale wydaje mi się, że w dalszym ciągu za dobrzeA jak się czujesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam czasami zaboli coś zaciągnie, właśnie obudziłam się z drzemki ale wydaje mi się, że w dalszym ciągu za dobrzeA jak się czujesz?
Od bety stres się zaczyna a później już leci cały czasJa jutro o 7 rano Beta .
Mysle ze już się wchłonął i nie ma po nim sladuMam nadzieję, że już usłyszę bicie serduszka i lekarz potwierdzi, że wszystko się prawidłowo rozwija a co najważniejsze mam nadzieję, że krwiaczek się wchlona![]()
Jestem szczęściara bez dolegliwości i jużCoś tam czasami zaboli coś zaciągnie, właśnie obudziłam się z drzemki ale wydaje mi się, że w dalszym ciągu za dobrzejak lekarz powie, że wszystko jest w porządku to naprawdę będę w dużym szoku
![]()
Ja w pierwszej ciazy miałam stresa co usg ale najbardziej przy prenatalnych i połówkowychJa chyba dopiero po prenatalnych się trochę uspokoje ale to też jest wątpliwe![]()
Mówił Ci już lekarz coś o badaniach prenatalnych?Ja chyba dopiero po prenatalnych się trochę uspokoje ale to też jest wątpliwe![]()
Jeszcze nie, teraz jak będę miała usg to będzie 6+5 później pewnie koło 9 tyg i zakładam że wtedy będzie mowa o prenatalnych. Nie wiesz czy Wdowiak robi ?Mówił Ci już lekarz coś o badaniach prenatalnych?