Staram się nie nakręcać żeby później się nie rozczarować, ale po czterech miesiącach stymulacji w końcu pęcherzyki urosły po stronie drożnego jajnika więc już sama ta wiadomość i ustalony termin inseminacji dał ogromną radość i nadzieję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super mówiłam że się wchlonieDziewczynki właśnie wyszłam od lekarza serduszko jak dzwonpo krwiaczku nie ma śladu
1cm szczęścia
za 3 tyg kolejna wizyta
Tak za 3 tygodnie kolejna wizyta i wtedy mamy jakieś leki odstawiac. Dostałam jeszcze dziś witaminy mama dha i to wszystkoSuper mówiłam że się wchlonienasze dzieciaki mają tyle samo wzrostu
pięknie
on Ci wyznaczył za 3 tyg? Ja mam za 2...
Jeszcze nic nie wiadomo czwartek piątek będę testować jeszcze za wcześniePowodzenia , coś wiadomo???![]()
A kwas foliowy ? Fajnie ze mamy coraz więcej serduszekTak za 3 tygodnie kolejna wizyta i wtedy mamy jakieś leki odstawiac. Dostałam jeszcze dziś witaminy mama dha i to wszystkojakoś mi ulżyło, że wszystko jest w porządku
![]()
Kwas foliowy biorę na własną rękęA kwas foliowy ? Fajnie ze mamy coraz więcej serduszek![]()
Mialam kupić sobie witaminy ale chyba poczekam na wizytę, może po badaniach mi jakieś dobierze... Ja już nie mogę się doczekać wizyty, dowiem się kiedy prenatalneKwas foliowy biorę na własną rękę![]()
Ja się zapytałam o witaminy bo czytałam, że powiino się brać od początku i polecił mi właśnie te "mama dha"Mialam kupić sobie witaminy ale chyba poczekam na wizytę, może po badaniach mi jakieś dobierze... Ja już nie mogę się doczekać wizyty, dowiem się kiedy prenatalne![]()
To i ja sobie jutro kupieJa się zapytałam o witaminy bo czytałam, że powiino się brać od początku i polecił mi właśnie te "mama dha"![]()
SuperDziewczynki właśnie wyszłam od lekarza serduszko jak dzwonpo krwiaczku nie ma śladu
1cm szczęścia
za 3 tyg kolejna wizyta