Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja myślę że warto, zawsze da to pełniejszy obraz sytuacjiChyba jutro skocze zrobić bo do 3 dni roboczych po usg można wykonać test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę że warto, zawsze da to pełniejszy obraz sytuacjiChyba jutro skocze zrobić bo do 3 dni roboczych po usg można wykonać test
Daj znac jak po wizycieUmówiłam się na jutro, póki co nie ma nagłego bolu, wiec jestem dobrej myśli
Ja się zaszczepiłam druga dawka i na drugi dzień miałam IUI która okazała się udanaDziewczyny mam pytankoczy jestescie zaszczepione przeciwko Covid-19? przepraszam, ze podejmuje ten watek tutaj ale wiem ze wszystkie staramy sie o bejbika i z czystej ciekawosci pytam czy ktoras z Was sie szczepila, jesli tak to czy miałyście jakas przerwę w staraniach?
A czym sie szczepilas?Ja się zaszczepiłam druga dawka i na drugi dzień miałam IUI która okazała się udana![]()
Pfizerem. Oczywiście konsultowałam to z moim ginekologiem i nie widział przeciwskazańA czym sie szczepilas?![]()
Dziekuje Ci za odpowiedź, ja aktualnie jestem ozdrowiencemPfizerem. Oczywiście konsultowałam to z moim ginekologiem i nie widział przeciwskazań![]()
Kochana ja druga dawkę miałam na początku czerwca także pewnie nic się nie zmieniło ale co lekarz to opiniaDziekuje Ci za odpowiedź, ja aktualnie jestem ozdrowiencemale mysle o szczepieniu tylko przerażam mnie mysl o np 2 miesięcznej przerwie w staraniach bo wczesniej dostalam takie info ale moze cos sie juz zmienilo
![]()
Daj znac jak po wizycie![]()
Nie byłam, rozmawiałam z panią dr i w sumie już wczoraj wieczorem ten śluz był raczej taki bardziej bezowy niż brązowy, wiec mam nadzieje ze to tylko jakieś podrażnienie.Daj znac jak po wizycie![]()