Fado123
Fanka BB :)
Przykro miHey dziewczyny. Okresu brak, kolejny test wyszedł pozytywny więc poszlam na betę. Przed chwilką odebrałam wynik i niestety 2,3. Wygląda na to, że trafiłam na jakieś felerne testy..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miHey dziewczyny. Okresu brak, kolejny test wyszedł pozytywny więc poszlam na betę. Przed chwilką odebrałam wynik i niestety 2,3. Wygląda na to, że trafiłam na jakieś felerne testy..![]()
Przykro mi
To prawda, ze jest to wszystko bardzo dziwne. Juz sie na nic nie nastawiam ale dla formalnosci zrobie jutro jeszcze jeden test jesli @ nadal nie przyjdzie.Dziwne bardzo.
Pamiętam kiedyś była tutaj na forum taki przypadek, że dziewczyna nie miala okresu, testy pozytywne a beta nie potwierdziła. Okazało się że w laboratorium się pomylili.
Próbowałaś może jeszcze powtórzyć test ?
Moim zdaniem dziwne żeby tyle testów się pomylilo. No chyba że to była ciaza biochemiczna
Widać widaćMoże ja źle interpretuję te testy ale wydaje mi się, że majaczy tam druga kreska..
No jest , a nie myślałaś żeby jeszcze raz zrobić beteMoże ja źle interpretuję te testy ale wydaje mi się, że majaczy tam druga kreska..