Dzięki nie pomyślałam o tymJesteś w ciąży [emoji4] po 48h zrób przyrost czu wzrasta prawidłowo.
P. S skasuj swoje dane ze zdjęcia, bo ktoś może wykorzystać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki nie pomyślałam o tymJesteś w ciąży [emoji4] po 48h zrób przyrost czu wzrasta prawidłowo.
P. S skasuj swoje dane ze zdjęcia, bo ktoś może wykorzystać
Nie, ciąża jest od5Wynik 2.30 czy to ciąża?
Powyżej 5 to ciąża, ale ważny jest przystosowany po 48 h , który masz dc ??Witam dziewczyny jak wynik 9,7 beta to oznacza ciążę? Jeśli tak to jak to interpretować
Trochę niską ta beta jak na wiek ciąży z miesiączki i datę współżycia. Wiesz kiedy była owulacja? Współżyła w późniejszym czasie?Ostatnią miesiączkę miałam 5.07 ,w kalendarzyku pokazuje mi 15 dni spóźnienia, testy wychodzą pozytywnie ...współżyłam 17/18.07