Dzięki nie pomyślałam o tymJesteś w ciąży [emoji4] po 48h zrób przyrost czu wzrasta prawidłowo.
P. S skasuj swoje dane ze zdjęcia, bo ktoś może wykorzystać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki nie pomyślałam o tymJesteś w ciąży [emoji4] po 48h zrób przyrost czu wzrasta prawidłowo.
P. S skasuj swoje dane ze zdjęcia, bo ktoś może wykorzystać
Nie, ciąża jest od5Wynik 2.30 czy to ciąża?
Powyżej 5 to ciąża, ale ważny jest przystosowany po 48 h , który masz dc ??Witam dziewczyny jak wynik 9,7 beta to oznacza ciążę? Jeśli tak to jak to interpretować
Ostatnią miesiączkę miałam 5.07 ,w kalendarzyku pokazuje mi 15 dni spóźnienia, testy wychodzą pozytywnie ...współżyłam 17/18.07Powyżej 5 to ciąża, ale ważny jest przystosowany po 48 h , który masz dc ??
Trochę niską ta beta jak na wiek ciąży z miesiączki i datę współżycia. Wiesz kiedy była owulacja? Współżyła w późniejszym czasie?Ostatnią miesiączkę miałam 5.07 ,w kalendarzyku pokazuje mi 15 dni spóźnienia, testy wychodzą pozytywnie ...współżyłam 17/18.07
Trochę niską ta beta jak na wiek ciąży z miesiączki i datę współżycia. Wiesz kiedy była owulacja? Współżyła w późniejszym czasie?
Z ostatniej miesiączki wychodzi dzisiaj 6+4, a beta niewielka jak krótko po implantacji.. najlepiej powtórz po 48h i sprawdź przyrost.