reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Andrzelika Twój sen o trojaczkach to tylko działanie Twojej podświadomości bo boisz się tego, żebyś nie zaszła w ciążę.

ja też @ nie mam ale za to śni mi się po nocach mój gin. o losie...

mam zamiar zaciągnąć męża do sypialni... ciekawe czy się uda:p

reklama
niunia- zaciągaj go , ja swojego zawsze zaciągam jak mam chęć hehe :)

ja ostatnio stwierdziłam, że trzeba o siebie dbać maluje się tak naturalnie w domu chodzę w dzinsach i dekolcie, a mój mąż ciągle na mnie patrzy i przychodzi zaciąga mnie do łóżka normalnie ogier z niego :) hehe chyba to jeszcze bardziej na niego działa, bo tak i tak zawsze mu się chcę, a teraz bardziej jeszcze.

andrzelika ja i w antykoncepcje juz nawet nie wierze ;-) bo i przypadki sa ciąży mimo brania tebletek, czy zakladania spirali itp. Wszystko jest mozliwe w naszym świecie....
Biore te Cerazette ale i mnie i mojemu mezowi ciagle siedzi w glowie mysl, że moze pojawic sie kolejne nieplanowane dziecko.... Tak już bywa.

Hmmm... moj mąż ma chęć na mnie nawet jak siedze w domu w dresie i wygladam koszmarnie bez makijazu czy ulozonych wlosow ;) Poprostu ma taki mocny temperament chlopak...
Zeby go zaciagnac do sy[ialni nie musze nic mowic. Wystarczy jak przejde w samej bieliznie po domu :p

Co nie zmienia faktu, ze jestem wieczorami wykonczona. zle sie czuje. Z dnia na dzien coraz gorzej i chyba znow przez branie tabletek :(
Nim zaszlam w ciaze z Kuba odstawilam tabsy wlasnie przez to zle samopoczucie.
Nie wiem co robic teraz.... Calego zycia nie przechodze z tabletkami bo zwariuje :(

Ostatnia edycja:
nimfii- ja też nie raz wyglądam koszamarnie na maksa, a on i tak w dzień w dzień chcę i ma na mnie ochote czasem mówię mu, że jest nie wyżyty seksualnie, ale teraz ma mnie na oku jakby bał się, że ktoś mnie poderwie i zabierze haha a to zazdrośnik trochę, ale ja lubie te jego małą zazdrość o mnie ;) A nie myślałam o założeniu wkładki? Ja planuje taką za 300zł zwyczajną. Nigdy tabl nie brałam, a same gumki po ciąży to moja pierwsza antykoncepcja, bo nic nigdy nie używałam nie miałam potrzeby. Ty masz już dwójkę dzieciaczków to bardziej myślisz żeby nie zajść, ja chcę jeszcze drugie, ale za dwa lata chcę dojść do siebie trochę i to odchować. A ja lubie mojego męża podjudzać chodzę sobie pół goła nachylam się a on świra dostaje tym bardziej jak mały nie śpi i nie ma jak to zrobić, bo płacze Alanuś i tatusiow zezwolenia na mamusie nie daje haha :)

Ja też nie musze byc nie wiadomo jak sexi laską żeby mojemu zachcialo się isc kochac ;-) Co do tej antykoncepcji to najlepsza i 100% działającą jest powstrzymanie się od sexu :D Ale kto by to wytrzymał :D

andrzelika uwielbiam czytać Twoje posty! :) Dobra jesteś :)))

U mnie dziewczyny jedyna najlepsza 100% antykoncepcja - czyli brak seksu, przykre to ale prawdziwe :/ Mojego D. wiecznie nie ma, a jak przyjeżdża np ok 22ej, szybki prysznic i spać, bo nad ranem albo w nocy znowu wyjeżdża, o ile zjedzie w ogóle, bo czasem nie ma go kilka dni. Mnie zaraz po porodzie się chciało, a teraz libido chyba zerowe, co ze mną?:(

gola- nie martw się pewnie wróci wszystko do normy każdy jest inny ja mam taki charakter jak moja mam energiczna jak ktoś mnie wkurzy to coś powiem, ale też przejmuje się i trochę beksa jestem :p teraz jestem gruba nigdy taka nie byłam mam full rozstępów w d... to mam nic na to nie poradzę mogłabym schudnąć, ale żreć mi się chcę ostatnio na maksa i wiem, że to dobrze na moją wagę nie wpłynie, tym bardziej, że już nie karmie piersią ehh może w końcu się za siebie wezmę, a ja widziałam na zdjęciach super laska z ciebie także głowa do góry, taką figurkę jak ty dużo dziewczyn by chciało mieć.

Nimfii zazdroszczę Ci tego, że możesz sobie spokojnie przechadzać w bieliźnie po domku. Ja niestety nie mogę bo mieszkam z mamą i przecież w np stringach nie będę koło niej chodziła...

Gola
to fakt, Ty masz ładną figurkę czego można Ci pozazdrościć. Ja też bym chciała mieć ładną figurkę.

Andrzelika
ja też mam mega rozstępy w szczególności na brzuchu ale ja już nimi się nie przejmuję, mnie dobija mój wielki flak z brzucha bo on faktycznie paskudnie wygląda. Ciotka która urodziła 2 lata temu dziecko poradziła mi wczoraj żebym smarowała co dzień kremem na rozstępy ten mój brzuch i one mi pięknie wybieleją i nie będą widoczne. U niej już ich nie widać więc chyba też zacznę bo jakaś leniwa jestem.

Co do stroju to mnie ostatnio opieprzyła siostra i mama że nie ubieram się ładnie i o siebie ostatnio przestałam dbać (nie układam ładnie włosów, nie maluję się delikatnie co dzień itp) ale chcę to zmienić i się co dzień ogarniać. Ale niestety jedynym moim strojem jaki mogę założyć to legginsy i jakaś tunika do tego (większość mam już poplamionych od wymiocin mojej małej, gdzie te plamy po tym nie chcą zejść;/).

Od jutra przez 2 noce będę sama z mężem więc postanowiłam, że zrobię jakąś delikatną kolację i zapalę wieczorem świeczki;D Czas wprowadzić trochę romantyzmu jaki był przed ciążą. Dziecko nie oznacza, że trzeba sobie odmawiać wszystkich przyjemności;)

Wczoraj założyłam swoją suknię ślubną bo robiłam zdjęcia bo chcę sprzedać i stwierdziłam, że mogłabym w tej chwili mieć ślub bo wyglądałam w niej szczuplutko i idealnie, a nie jak w dniu ślubu tragicznie;( Na zdjecia nie mogę patrzeć ze ślubu bo wyglądałam jak torpeda w tej sukience

niuniunia, andrzelika dzięki za taaakie kompementy, ja się bynajmniej nie czuję żadną laską :( Dziewczyny, najwazniejsze ze sie podobamy naszym facetom (mam nadzieje ze ja mojemu tez - choć chyba tak naprawdę zaczynam miec to w dupie, jestem zmeczona:()
niuniunia​ też bym chciała, żebyśmy byli sami, a tak to jakoś tak dziwnie teraz... Może tez jakis kryzys przechodzimy po 12 latach, bo dziwnie jakos jest miedzy nami ...

reklama
przestań niunia przecież w ciąży byłaś tak jak brałaś ślub, moja mama też mi mówi, że mam się ładnie ubierać i dbać o siebie i tak powinno być, bo meżczyzna jednak też chcę mieć zadbaną żone. Ja mam flak na brzuchu i sito takie rozstępy, a flak po cc taka bułeczka wisi nie wiem jak to nawet nazwać tragedia bo przez to podcięcie pod spodem tak to tragicznie wygląda, rozstępy mam też na udach, biodrach, udach

Do góry