reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Pisałam na głównym że jak wróciłam do domu z nową sukienką- na chrzest - to mi powiedział że duży rozmiar... No przecież wiem że szczuplutka nie jestem:-:)-:)-( I jak ja mam się z nim kochać jak cały czas czuję że mu się wcale nie podobam...

onanana no juz doczytałam. No co za chłpo paskudny! Oni to na prawdę taktu nie maja za grosz. A moze spróbuj go podpuścić, ze ktoś gdzieś (na spacerze, w sklepie itp.) Cie zaczepiał, co? Moze zazdrość zadziała?

onanana właśnie odrobina zazdrości nie zaszkodzi :tak: a chłopy jak już pisałam są z innej bajki i nic z tym nie zrobimy, należy to przyjąć do wiadomości, mój np. non stop mi dogaduje, że w dresach chodzę :szok: no tak a może mam założyć miniówkę i na powitanie nogi rozkładać :-D nie nabieraj do głowy dziewczyno.

onanana no rzeczywiście paskuda z tego Twojego faceta,jak tak można :wściekła/y:

u mnie nie ma problemów z komplementami itp
problem jest ze mną bo do tej pory nie mogę się przekonać do seksu :confused2:, mam jakąś taką dziwną blokadę
chce mi się bardzo,ale boję się jak nie wiem co,że będzie bolało,że coś mi się tam pozmeniało i już nie będzie tak fajnie i takie tam :szok:
mam nadzieje że w końcu sie przekonam bo już i szkoda tego mojego faceta, taki biedny wygłodniały jest :-p

ehhh mi się chcę a mąż śpi... haha nie będę go budzić, bo w trasie był od 5 do 20 niech zbiera siły na rano :-D mały też śpi :-)

reklama
Dziewczyno podziwiam twój temperament :tak:ja się czuje jak zmęczona życiem kobieta po przejściach :-D to i sexu się nie chce. No ale jesteś chyba 5 lat młodsza, kiedyś też tak szalałam ;-)

Do góry