czarodziejkaM
Fanka BB :)
Kochana nie jesteś sama,my również jeszcze NIC i to od tej pory jak dowiedziałam się,że jestem w ciąży czyli 14.02.10![]()
ja pierwszy test robiłam 13.02.2010,a drugi dla pewności 14.02.2010 i wtedy też powiedziałam mężowi :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana nie jesteś sama,my również jeszcze NIC i to od tej pory jak dowiedziałam się,że jestem w ciąży czyli 14.02.10![]()
Ja wiedziałam koło 5lutego chyba. A 15lutego miałam pierwsze USG na którym było widać plamkę jeszcze bez własnego serduszka.
DOBRANOCKA-z wyboru,gdy się dowiedzieliśmy że jestem w ciąży to mąż się bał,że coś może się dziecku stać i strach o malucha był większy i z przytulanek nic nie wychodziło![]()
Też mialam 1 USG 15 lutego, pamietam to jak dzis 6t6d byl wtedy heheJa wiedziałam koło 5lutego chyba. A 15lutego miałam pierwsze USG na którym było widać plamkę jeszcze bez własnego serduszka.

My Pawcia do zycia powolalismy 1-2 lutego, czyli jutro rocznica :-)
A zaraz napijemy sie winka i ...moze, kto wie...