reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

My już też po :) :-) Było lepiej niż się spodziewałam :) Niestety tylko u mnie się zrobił bliznowiec i mam takie okropne przerosty tam na dole :( ale stwierdził że taką kocha mnie jeszcze bardziej bo urodziłam mu córę :)

reklama
Monika9- tym bliznowcem sie nie martw! Ja tez miałam jak byłam u gina 2 tyg temu, a teraz wszystko sie wygoilo i blizna jest prawie zupełnie płytka!:-) poczekaj i u ciebie tez tak bedzie! :-)

A ja czekam na koniec połogu... jak już się łudzę, że koniec to zaczyna się od nowa. Chwilowo mam koniec - bynajmniej dziś, zobaczymy na jak długo, bo chęci to ja też już mam i to od jakiś 2 tygodni, tylko warunków, ze tak powiem nie mam, bo połóg jest niekończąca się historią ;-)

u mnie połóg się skończył ale sił brak :( mąż pracuje od rana do późnego wieczora, jak przychodzi do domu to tylko je i idzie spać.

z tymi bliznowcami jest różnie, ja mam jednego w wejściu do pochwy (pozostałość z poprzedniego porodu) to jeszcze do 6msc po porodzie go czułam :(

O kurcze... to moze to nie był bliznowiec u mnie tylko taka świeża rana? W każdym razie trzymam kciuki, zeby szybko wszystko sie zagoilo:-)

My tez juz po ale powiem iż rewelacji nie było :( niewiem czemu tak chciałam i nie mogłam sie doczekać a tu dupa !!!! Moze następnym razem będzie lepiej :(

U mnie też po, ale to nie było to i pewnie długo nie będzie:no: Nie czułam by było jakoś luźno, ale ból był i trochę czasu pewnie minie zanim przejdzie...

U mnie niby po cc ale tez dupa, sucho tak, ze szook. Tona zelu nie pomaga. To pewnie przez karmienie. Kupilam sobie Mucovagin na regeneracje blony sluzowej pochwy. I doustny probiotyk ginekologiczny. Zobacze jak po kuracji

reklama
Do góry