reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Invimed Poznań

Tak i wyszła mi hipoglikemia reaktywna drożność nie miałam
No to mysle ze podstawowe badania jakies macie i cos bedzie w stanie lekarz juz zaproponowac na wizycie. Szkoda ze tej droznosci Wam wczesniej nie zlecili, no ale jak owulacja nie występuje to tez trudno zeby sie udalo. Kiedy macie wizyte w klinice?

reklama
Moim zdaniem dobrze wybraliście, bo on jest ginekologiem i andrologiem, więc będzie mógł spojrzeć na wasz przypadek holistycznie. Na pewno warto wziąć na wizytę wszystkie badania jakie mieliście robione do tej pory. Czy wiadomo dlaczego tej owulacji nie ma?

I jesteśmy po wizycie nasz największy problem to brak owulacji i od kolejnego cyklu będę mieć stymulację Lametta

reklama
Zaczynamy od stymulacji bo mamy świeże badania, a z racji że mam już dwie ciąże za soba to póki co drożności nie będziemy robić. jeśli przez trzy cykle ciąży nie będzie to wtedy mam ją zrobić

Do góry