reklama

Irracjonalny lęk przed ciążą...

reklama
Serio nie jesteś drugą matką Boską żeby zajść bez współżycia. Ja wiem że nastolatki potrafią mega rzeczy sobie wkręcić ale skoro z planowanego seksu w dni z owulacją niekoniecznie wychodzi ciąża to trochę się ogarnij bo jednak masz 16 a nie 13 lat. A na przyszłość jeżeli coś takiego nawet cię przerasta w łóżku to znaczy że naprawdę do tego jeszcze nie dorosłaś i powinnaś dać sobie na wstrzymanie e wszystkim. Jak twój chłopiec tego nie rozumie to niech idzie gdzie indziej.

Serio nie jesteś drugą matką Boską żeby zajść bez współżycia. Ja wiem że nastolatki potrafią mega rzeczy sobie wkręcić ale skoro z planowanego seksu w dni z owulacją niekoniecznie wychodzi ciąża to trochę się ogarnij bo jednak masz 16 a nie 13 lat. A na przyszłość jeżeli coś takiego nawet cię przerasta w łóżku to znaczy że naprawdę do tego jeszcze nie dorosłaś i powinnaś dać sobie na wstrzymanie e wszystkim. Jak twój chłopiec tego nie rozumie to niech idzie gdzie indziej.
Popieram. Jeżeli nie jesteś na to gotowa to po co w to wszystko zaczynasz się bawić. Do tego musisz dojrzeć emocjonalnie.

Wyluzuj weź ciepła kąpiel i dwie no-spy moze Ci pomoże na poluzowanie zestresowanego brzucha i przyjdzie okres. Plemniki giną w kontakcie z powietrzem wiec nie możliwe abyś była w ciąży.

reklama
Wykonalam dzisiaj superczuly test, 21 dni po tym, dzien po terminie miesiaczki. wiarygodny?
Dziewczyno nie jesteś w ciąży, nie wmawiaj sobie...to już robi się nudne. Jak tu nikomu nie wierzysz na słowo, to po prostu idź do swojej matki i spytaj się jej...matka Ci prawdę powie. Przestań już truć.:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry