G
goszczaca
Gość
No to przestań sobie skręcać i się denerwować. W ciąży nie jesteś. Weź się w garść dziewczyno.w mojej miejscowosci nie robia zadntch badan osobom nieletnim...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to przestań sobie skręcać i się denerwować. W ciąży nie jesteś. Weź się w garść dziewczyno.w mojej miejscowosci nie robia zadntch badan osobom nieletnim...
Popieram. Jeżeli nie jesteś na to gotowa to po co w to wszystko zaczynasz się bawić. Do tego musisz dojrzeć emocjonalnie.Serio nie jesteś drugą matką Boską żeby zajść bez współżycia. Ja wiem że nastolatki potrafią mega rzeczy sobie wkręcić ale skoro z planowanego seksu w dni z owulacją niekoniecznie wychodzi ciąża to trochę się ogarnij bo jednak masz 16 a nie 13 lat. A na przyszłość jeżeli coś takiego nawet cię przerasta w łóżku to znaczy że naprawdę do tego jeszcze nie dorosłaś i powinnaś dać sobie na wstrzymanie e wszystkim. Jak twój chłopiec tego nie rozumie to niech idzie gdzie indziej.
Uspokoj się bo wpadniesz w nerwice czyli tzw. Zaburzenie lękowe a tego ci nie życzęChcialabym, ale ciaglr pojawia sie mysl"a jak wpadam?" probuje sobie tlumaczyc ze z palca nikt nie zaszedl, potrzebny stosunrk, ale to nic nie daje
Dziewczyno nie jesteś w ciąży, nie wmawiaj sobie...to już robi się nudne. Jak tu nikomu nie wierzysz na słowo, to po prostu idź do swojej matki i spytaj się jej...matka Ci prawdę powie. Przestań już truć.Wykonalam dzisiaj superczuly test, 21 dni po tym, dzien po terminie miesiaczki. wiarygodny?