reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ciężki powrót do rzeczywistości ... Genna Twój wypad pod namiot chyba udany, co? Pogodę ostatnio mieliście super. Ja też korzystałam ze wszystkiego z czego się dało w SPA i poza hotelem. Akurat w tym czasie w Ostródzie był Festiwal disco polo:-D Co prawda nie moje klimaty ale fajnie mieszkać w tym samym hotelu z "gwiazdami", jeść z nimi śniadanie, pić kawkę na dworze itp. Byliśmy też świadkami starcia kibiców dwóch drużyn piłkarskich. W życiu tyle policji nie widziałam ;-) Przy okazji zostaliśmy "wyzwani" przez kibiców - "warszawiakami" bo na tarasie nagrywaliśmy ich bójki:-D Hotel polecam i miejscowość też, ciągle się coś dzieje, program na wakacje mają całkiem bogaty. Przeżyłam 3 dni z miesięczną Anią i nawet nieźle mi szło. Zaczęłam się zastanawiać czy ja bym sobie poradziła sama w takim malutkim człowieczkiem. Wiem, że to pewnie przychodzi naturalnie ale ja jej nawet na ręce nie wzięłam bo się bałam :confused:

Smerfeta daj znać jutro jak po wizycie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry z początkiem nowego tygodnia:happy:

Bardzo, ale to bardzo lubię taki okres jak teraz na forum czyli "prawdziwe" czekanie na bete. Oczywiscie kibicuje wszystkim naturalnym staraniom, ale realne działania bardziej mnie nakrecaja na kciuki dla Was.
Hope i Kasik37 fluidy dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i powoli juz przebieram nogami w oczekiwaniu na wyniki:rofl2:
A tu kompletny zestaw kciukowo-fluidowy dla reszty staraczek~&~&

No to najpierw trzymamy kciuki za Hope bo ja to dopiero 7 sierpnia robię betę. Hope chyba może już 2 sierpnia bo to po IVF. Ktoś jeszcze w kolejce bo się trochę pogubiłam? Pomóżcie mi stworzyć nową listę:

Hope: 23.07.2013.
Kasik36: 24.07.2013.

witam poniedziałkowo

u Was też tak gorąco? uff nie znoszę takiej duchoty. jedyny plus że storczyki pięknie kwitną :-)

udało mi się dziś dodzwonić do lekarza i wizytę mamy 23 sierpnia. cieszę się ogromnie bo to za miesiąc a nie w październiku.:-)

Hej Dziewczyny,
u nas też potworne upały, masakra. Bardzo liczę na to jutrzejsze ochłodzenie ;-)
Hope, Kasik, &&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze bety i dodatkowo ~~~~~~~~~~
MagdaM, super, że ruszyliście, miesiąc szybko minie i zacznie się dziać :tak:
Miłego wieczoru :-)

reklama
Hejka!

Byłam dziś u gina i póki co wszystko wygląda ok :-D mam 4 dc i póki co mam 6 pęcholi, po 3 na jajnik i póki co te większe są na lewym jajniku, czyli o to chodzi :-D Trzymajcie mocno kciuki by ta lewa strona ładnie się rozwinęła. Od jutra do czwartku mam brać po 25 j gonalu i w czw wizyta. Jeśli za dużo pęcholi się rozwinie to nawet będziemy rozważać ivf... no ale zobaczymy...

Gdy jechaliśmy nad autostradą przelatywały nad nami w sumie 3 bociany i do każdego wołałam aby przyniósł nam dzieciaczka, może posłuchają ;-)

Hope, Kasik trzymam kciuki!!! niech zawita do Was szczęście :tak:
Kasik to spamowanie widzę miałaś cudne :-) cieszę się, że mogłaś odpocząć

Ostatnia edycja:
Do góry