reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jasna cholera Hope tak mi przykro ... Co tu dużo mówić - szkoda ale wrócisz po mrozaczki i wtedy już musi się udać :tak:

Enni ja testuję dopiero w środę więc jeszcze parę dni nerwów:-( Ja też mam zawsze uczulenie na słońce w ciepłych krajach, nawet jak smaruję się dużymi filtrami na dekoldzie wyskakuje mi taka kasza po kilku dniach. Myślę, że to nie tylko słońce ale połączenie wszystkiego: potu, wody z morza, basenu, prysznica, kremów, piasku, różnych zarazków na lerzakach, materacach itp.

Dzisiaj w ogóle mam takiego nerwa, że najchętniej wyszłabym z pracy w połowie i miała to wszystko gdzieś ... A na dodatek weekend zapowiada się pracowity:wściekła/y:

Kasik a to trzymam kciuki bardzoooooo mocno:) no w końcu musi się udać:-D ja też mam właśnie taka kaszkę a smarowałam się 30 stką!! szok
Hoppe bardzo mi przykro, ale masz tyle maluszków w zapasie, ze na pewno któryś przyjdzie na świat:)

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i kciuki. Wczorajtm był 10dpt 5dniowego zarodka tzn blastusia,więc nie ma szansy że test źle wyszedł tym bardziej jakby tego było mało rano dostałam okres,więc test to było już tylko potwierdzenie że się nie udało.

Tak jak lilonka napisała to jest loteria.

Teraz będę miała scrating endo i poproszę o ten embro gel...mam dużo zarodków,więc musi się udać...

Nie chce sama doszukiwać się problemu bo może go faktycznie nie ma,pomyśle jedynie o tych przeciwciałach...chociaż to,że się nie udało o niczym jeszcze nie świadczy...

Pozdrawiam ze słonecznego Pobierowa....:-*

Za wszystkie starcaczki trzymam &&&

Do góry