reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

Dziewczyny jesteście kochane !!!!!!
dziękuję za słowa otuchy

ostanio wokół mnie pełno małych fasolek takich świeżutkich 5 i 7 tyg, które powstały zaraz po odstawieniu atykoncepcji

i jak tu się nie załamać, ale co tam, licze na to że i mnie się uda. Żeby jeszcze tylko to wojsko mojego męża było sprawniejsze i szybsze.........

reklama
Ines pisze:
A ja testuję w piątek (robię betaHCG bo "siusianym" nie ufam!)... chyba że dzisiejsze krwawienie, które notabene na chwile obecną ustało ::) nie rozkręci się w @...
a kiedy najwcześniej można robić betę?

Sossenka podobno można robić już w 7 dni po owu, jednak lekarze zalecają zaczekać do 10 - 12 dnia po owu... U mnie to będzie już 13 dzień po owu bo mimo suwaczka dzisiaj jest już 10 dzień. Owu była u mnie w 11 dc.

A jak tak szczerze to powiem Wam ze nie patrze na suwaczek :D jest bo nie chce sie wyrozniac  ;D ;D (zartuje :p ) ... wiem kiedy mam dostac @ , jak sie spozni zrobie tescik i sie wyjasni, albo i nie , wtedy poczekam jeszcze pare dni i jak nie dostane pojde do gin i sie wyjasni  :D

u mnie z kolei to chyba dopiero w tym cyklu owu pokryła się z suwaczkiem... bo w poprzednich, to nie... chyba były jakieś zawirowania... ;D

sossenka pisze:
czyli niewiele wcześniej od teścików... :(
Może i niewiele, ale lakarze mówią że jak w 12 dpo betaHCG będzie negatywna to już ciąży na pewno nie ma! Tzn. zdarzają się oczywiście wyjątki, ale wyjątki potwierdzają regułę ;) ;D

reklama
Huuuraaaaaaaaa Huuuuuuraaaaaaaaa !!!!! ;D Udalo się nałapałam fluidków od Lilith! :)

Do góry