• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak długo się staramy?

Dziewczyny jesteście kochane !!!!!!
dziękuję za słowa otuchy

ostanio wokół mnie pełno małych fasolek takich świeżutkich 5 i 7 tyg, które powstały zaraz po odstawieniu atykoncepcji

i jak tu się nie załamać, ale co tam, licze na to że i mnie się uda. Żeby jeszcze tylko to wojsko mojego męża było sprawniejsze i szybsze.........

reklama
Sossenka podobno można robić już w 7 dni po owu, jednak lekarze zalecają zaczekać do 10 - 12 dnia po owu... U mnie to będzie już 13 dzień po owu bo mimo suwaczka dzisiaj jest już 10 dzień. Owu była u mnie w 11 dc.

A jak tak szczerze to powiem Wam ze nie patrze na suwaczek :D jest bo nie chce sie wyrozniac  ;D ;D (zartuje :P ) ... wiem kiedy mam dostac @ , jak sie spozni zrobie tescik i sie wyjasni, albo i nie , wtedy poczekam jeszcze pare dni i jak nie dostane pojde do gin i sie wyjasni  :D

sossenka pisze:
czyli niewiele wcześniej od teścików... :(
Może i niewiele, ale lakarze mówią że jak w 12 dpo betaHCG będzie negatywna to już ciąży na pewno nie ma! Tzn. zdarzają się oczywiście wyjątki, ale wyjątki potwierdzają regułę ;) ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry