• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Jak liczyc miesiące ciąży

reklama
zuceklobacek mnie tez co wizyte wychodzi inny termin, jednak mysle ze najlepiej sugerowac sie tym z OM bo ten termin jest najbardziej wiarygodny, mnie z om wychodzi 01.07 a z usg 17.06, ale zostaje przy terminie wg om:)

witam
byłam u lekarza z moimi wyniki i jest to stan zapalny dróg moczowych.jestem teraz w 12 tygodniu i mam tylko teraz brac UROSEPT 3X1 A od drugiego trymestru 13 tyg kazał mi brac Furaginum i dosc mocna dawke jak na poczatek bo 4x2 przez 3dni i 4-7dni x1.potem mam zrobic 7 dni przerwy i po przerwie kolejna dawka j.w i stad moje pytanie od ktorego tyg jest drugi trymestr ?bo rożnie podaja necie.bo niechciałabym zaszkodzic maluszkowi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry