reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

ja mialam okres 10 grudzien a owulacje 15 ... to dopiero surprise surprise ;-)

tak karolinna ja tez zazdroszcze usg ... choc wiem ze za czesto nie mozna ale kurcze juz bym chciala wiedziec ze wszystko ok itp ... a tak usg w 12tyd dopiero a midwife znow w 16 tyd ... wrrrrrrrrrrrr afryka czy co ?? :angry::angry::crazy::szok::no::wściekła/y:

a do polski juz na stale ??

karolinna, isunia ja tez chcialabym juz byc po USG i zobaczyc, ze wszystko jest dobrze z dziecina - a tu jeszcze tyle dni czekania:-( Dzisiaj umowilam sie na termin - 27 luty !!! Caly miesiac :-:)-( A do midwife dopiero w marcu :-( Och....
Pozdrawiam goraco !

reklama
Dziewczynki Wy tu piszecie o owulkach co gdzie kiedy ja to sledzilam przez 7 miesiecy i nic i w koncu troche odpuscilam i jest fasolka
nie na darmo sie mowi ze trzeba wyluzowac
szkoda ze az tyle musialam dojrzewac do tego wyluzowania :sorry2:

.isunia i fiolet no to musimy sie wzajemnie wspierać:dry: . Ostatnio czytałam artykuł na wp.pl o kiepskiej opiece na Wyspach nad młodymi matkami:dry: i opisywali właśnie takie sytuacje.

.k_asia ja bym w sumie nie wiedziała kiedy mam owulację ale jak byłam kiedyś u giny to powiedziała że właśnie mam owulkę i zapamiętałam objawy i okazało się teraz że dobrze je zapamiętałam:tak:. Wyczekaliście sie trochę,wiec tym bardziej gratki z okazji zafasolkowania.

.isunia do Polski na stałe.

jak mozecie dziewczyny, zeby nie lubic mleka??? dla mnnie nic innego moze nie istniec, tylko mleko i przetwory. jak zaczelyscie pisac o tych ogorkach i ogorkowej to tak za mna chodzi zupa. niestety jeszcze miesiac musze poczekac i bede molestowac mame zeby mi zrobila na przyjazd.
isunia, fiolet, karolinna, moze nie macie takiej opieki w czasie ciazy jak w PL, ale koszmar to jest dopiero w Norwegii. tu tylko silni przezywaja, mam kilka znajomych z wysp, ktore mieszkaja w norwegii i kazda narzeka na sluzbe zdrowia tu i zawsze jak jada do siebie to robia profilaktycznie badania dzieciom

Dziewczynki Wy tu piszecie o owulkach co gdzie kiedy ja to sledzilam przez 7 miesiecy i nic i w koncu troche odpuscilam i jest fasolka
nie na darmo sie mowi ze trzeba wyluzowac
szkoda ze az tyle musialam dojrzewac do tego wyluzowania :sorry2:

k_asia a u umie bylo odwrotnie ... nic nie obserwowalam, bo owulacji nie powinno byc :tak::tak: rano odkrylam po wieczornych igraszkach hihi ... ale sie ciesze bo moj maz byl tak srednio nastawiony na pomysl rozrostu rodzinki wiec wpadka postawila go przed faktem i juz ... natura zagrala mu na nosie :-D:-D:-D siedzial liczyl chlop a i tak zle wyliczyl ... ale sie cieszy ...

hehe!!

a tak swoją drogą- kurcze jak dużo wrześniówek na obczyźnie:szok:

co racja to racja - ciężko by się nam było spotkać...
prawdę mówiąc nie spodziewałam się że za granicą są takie problemy z opieką nad kobietą w ciąży
narzekamy na sytuację u nas ale tam nie jest lepiej

ja miałam jakieś dziwne prześwidaczenie, ze poza granicami naszego pięknego kraju to wszystko jest OK, a tu lekkie zdziwienie...:szok:

Artemida masz racje, ciężko bybyło się spotkać;-)

Tampeza uwierz, MOŻNA NIE LUBIC mleka, zwłaszcza rano....:-D:-D

Isunia - ja to byłam święcie przekonana , że tym razme to na pewnoe nie zajde w ciąze, bo za wcześnie...., Normlanie zaćmilo mnie, że przecież i nasze jajeczka moga przeżyć troche dłużej i plemniki tak samo, dobra jestem nie ma co...;-)

reklama
Do góry