Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, bo bylam swiecie przekonana ze nie zajde.Bo to bylo zaraz po okresie i fizycznie niemozliwe.A to byl moj pierwszy okres,bo dopiero co skonczylam karmic i myslalam ze ten drugi to sie tylko zatrzymal
.Nawet przez mysl mi nie przeszlo ze tam mi cos w piekarniku rosnie
.Mam nadzieje ze za dwa lata znow nie zrobimy takiej akcji
.
.No glodomor sie zrobilam.ja miałam jakieś dziwne prześwidaczenie, ze poza granicami naszego pięknego kraju to wszystko jest OK, a tu lekkie zdziwienie...![]()

a o wage po porodzie to ty się nie bój, przy dwójce małych dzieci szybko zrzucisz

prawdę mówiąc nie spodziewałam się że za granicą są takie problemy z opieką nad kobietą w ciąży
narzekamy na sytuację u nas ale tam nie jest lepiej
ja miałam jakieś dziwne prześwidaczenie, ze poza granicami naszego pięknego kraju to wszystko jest OK, a tu lekkie zdziwienie...![]()
no nie... tez myśłałam, że służba zdrowia tylko u nas do kitu jest.

) poza tym na poczatku ciazy gdy sie zglosilam zrobili mnostwo badan krwi w sumie juz nie pamietam na co ale miedzy innymi na rozyczke, hiv... ponadto w 16 mam mozliwosc testu krwi ktr moze wykryc zespol dawna ... oczywiscie kazde badanie tylko za moja zgoda... poza tym polozna widzi sie zadko na poczatku ciazy ale pozniej juz co 2 tyg a na koniec co tydz ... usg jest w 12 i 20 tyg czy pod koniec nie wiem ... mi sie wydaje ze pierwsze tyg traktuja po macoszemu poniewaz tu jest legalna aborcja ...
kicia u mnie tez bylo zaraz po okresieJa to mialam udar mozgu chyba, bo bylam swiecie przekonana ze nie zajde.Bo to bylo zaraz po okresie i fizycznie niemozliwe....
Dziewczyny ja sie boje ze sie utucze jak potwor.Jak tylko 10 kg przytyje to juz bedzie jakies 75kg. A jak sie znam to 15kg zrobie bez wysilku.No glodomor sie zrobilam.

;-) jak napisalam wczesniej "bezpiecznie" zaszlam w ciaze ... to sa wlasnie kalendarzyki hihi a ja przyszlam pomarudzic znowuJakoś mi tak ciężko i smutno, ciągle nie wiem co z fasolką(

Jakos nie przewiduje, zebym w lato długo wytrzymała na tych tzw. ostatnich nogach jako pani słonica hehehe...........